Stoiximan Super League

Θρίλερ… τέλος με Σκόκο!

Το «θρίλερ» που παίχτηκε με την ανανέωση συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο δύσκολα θα έχει… σίκουελ! Αργεντίνικα δημοσιεύματα (της εφημερίδας «Diarioshow») παρουσιάζουν τον «υδραυλικό» ως στόχο της Ρίβερ Πλέιτ. Από τη στιγμή, ωστόσο, πού τα «σενάρια» πατούν στη (λανθασμένη) πληροφορία για ρήτρα 2 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιό του, αυτόματα φλερτάρουν με το χαρακτηρισμό της… «επιστημονικής φαντασίας».

Το «θρίλερ» που παίχτηκε με την ανανέωση συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο δύσκολα θα έχει… σίκουελ!

Αργεντίνικα δημοσιεύματα (της εφημερίδας «Diarioshow») παρουσιάζουν τον «υδραυλικό» ως στόχο της Ρίβερ Πλέιτ.

Από τη στιγμή, ωστόσο, πού τα «σενάρια» πατούν στη (λανθασμένη) πληροφορία για ρήτρα 2 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιό του, αυτόματα φλερτάρουν με το χαρακτηρισμό της… «επιστημονικής φαντασίας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ρίβερ (που θέλει να επιστρέψει στους τίτλους, μετά την τραγική φετινή χρονιά) έχει προσεγγίσει τους μάνατζερ του Σκόκο -προκειμένου να μάθει πως μπορεί να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, η εφημερίδα τονίζει πως ο Αργεντινός (μαζί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Γκοϊάς, Ράφαελ Μούρα) αποτελούν τους δύο παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι οι «μιγιονάριος».

Το γεγονός, ωστόσο, πως η Ρίβερ παρουσιάζεται να μπορεί να αποκτήσει τον Σκόκο, καταβάλλοντας (σύμφωνα με το δημοσίευμα) 2 εκατ. ευρώ, αυτόματα του αφαιρεί αξιοπιστία. Κι αυτό διότι, η ρήτρα που έχει μπει στο νέο συμβόλαιο του είναι αρκετά παραπάνω από το συγκεκριμένο ποσό (και ακόμα μεγαλύτερη για τις ομάδες εντός συνόρων).

Σε συνδυασμό, λοιπόν, με τα οικονομικά προβλήματα που δεδομένα αντιμετωπίζει η Ρίβερ, η καταβολή της (και ο επαναπατρισμός του Σκόκο) δεν φαντάζουν -τουλάχιστον προς το παρόν- εξέλιξη τόσο πιθανή, ώστε να αγχώνει τους φίλους της «Ένωσης».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x