Θανάσης Ράλλης

F**k everything and become a pirate (part 2)

Το Heartbreak Hotel μουλαρώνει. Το Heartbreak Hotel συνεχίζει ότι ξεκίνησε και προσπαθεί να το ολοκληρώσει. Κάπως. Κάποιες φορές τα καταφέρνει και κάποιες όχι. Η προσπάθεια μετράει (όχι για όλους).


Εμείς ως Heartbreak Hotel είμαστε και στο Facebook. Κοιτάξτε μας! Εδώ!

Το part 1 είναι εδώ

Και ας υποθέσουμε ότι δεν μπορεί κανένας να σου πάρει το αμάξι για τον πολύ απλό λόγο… ότι δεν έχεις αμάξι. Και σε ρίχνει η μοίρα να θέλεις να πας στη δουλειά σου σε μέρα 24ωρης απεργίας των MMM.

Και προσπαθείς να βρεις ταξί. Και ευτυχώς που αυτοί οι άγιοι άνθρωποι οι ταξιτζήδες είναι πρόθυμοι, μόνο γι αυτή την μέρα, να σπάσουν τον κανόνα τους και να βάλουν και δεύτερο επιβάτη στο Ταξί. Και τρίτο επιβάτη στο Ταξί. Και τέταρτο επιβάτη στο Ταξί. Μόνο γι αυτή τη μέρα. Και πέμπτο επιβάτη στο Ταξί.

Αλλά αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε κοντά με τους συνανθρώπους μας. Και να κάτσουμε, ή να κάτσουν πάνω μας άνθρωποι που ποτέ δεν θα τους καθόμασταν ή θα μας κάθονταν υπό άλλες συνθήκες.

Και να φτάσουμε παρέα στον προορισμό μας και να αποχαιρετιστούμε γλύκα. Δεν θα ξαναβρεθούμε ποτέ. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο. Κρίμα.

Το χειρότερο είναι ότι ακόμα και αν βρεθούμε ξανά, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Τίποτα δεν θα φέρει το πριν πίσω. Γιατί θα βρισκόμαστε στο μετά. Και δεν θα έχουμε να πούμε τίποτα. Και αυτό είναι χειρότερο από το να μη βρισκόμασταν ποτέ.
Και μην πάει αλλού ο νου σας. Μιλάω ακόμα για τους υποθετικούς συνεπιβάτες στο Ταξί σε μέρα απεργίας των ΜΜΜ.

Γι αυτό λοιπόν και για όλες αυτές τις μέρες που ζούμε τον τελευταίο καιρό και μοιάζουν να κρατάνε αιώνια, το μόνο που μας θα μας σώσει είναι το τραγούδι. Άντε και ο χορός. Αν βέβαια μιλάμε για βραζιλιάνα που προσπαθεί να σου χορέψει, όχι να χορεύεις εσύ ο ίδιος. Γιατί αν δεν έχεις συνηθίσει να κουνάς τη μέση σου, ίσως σου κάτσει λίγο …βαρύ.

Γι αυτό σου λέω. Καλύτερα να σου χορεύει η Βραζιλιάνα. Αλλά αν δεν το θέλεις και αυτό, μπορείς πάντα να κλάψεις ένα ποτάμι. Cry me a river δεν έλεγε o Justin Timberlake, την εποχή που του έδωσαν τα τραγούδια του Michael Jackson και έκανε επιτυχία; Και μένα αν μου δώσουν τα τραγούδια του Michael Jackson θα κάνω επιτυχία. Και σένα αν σου δώσουν τα τραγούδια του Michael Jackson θα κάνεις επιτυχία.

Αυτή είναι η σωστή απάντηση σε κάθε ερώτηση που μας πικραίνει. Κλάψε μου ένα ποτάμι. Κλάψε μου ένα ποτάμι.
Αν πιάνει αυτό το κόλπο; Η απάντηση βρίσκεται στον τίτλο του δεύτερου καινούργιου τραγουδιού που υπήρχε στο best of των Bon Jovi που κυκλοφόρησε το 1994 (το πρώτο τραγούδι ήταν το someday I’ll be Saturday night).
Αν πιάνει αυτό το κόλπο; Always.

Και για όποιον θέλει με την ευκαιρία των όσων συμβαίνουν γύρω μας να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα ένα fresh new start, από σήμερα κιόλας, κρατώντας από το παρελθόν τα λίγα καλά και αφήνοντας πίσω του τα πολλά κακά, και αναρωτιέται αν μπορεί να το κάνει.

Η απάντηση είναι ναι. Αν δεν πιάσει όμως;

Fuck everything and become a pirate.

Αφήστε το μήνυμα σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο στο: Blood_and_the_city@hotmail.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x