Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έχει ευθύνες και ο Μαρτίνς»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Στη χθεσινή ομιλία του Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ, στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στο σχόλιό του στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ο Πορτογάλος τεχνικός «πέταξε το μπαλάκι» στους παίκτες του, οι οποίοι τώρα καλούνται να απαντήσουν στα λόγια του προπονητή τους.

Ωστόσο, ο Νίκος Σταματέλος ανέφερε πως «έχει ευθύνες και ο Μαρτίνς. Ο Καμαρά γύρισε κουρασμένος και εκείνος τον έβαλε. Ακόμη κι αν σου λέει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί, δεν τον βάζεις μετά από τέτοιο ταξίδι και απουσία από τις προπονήσεις. Πάντως οι παίκτες κατανοούν απόλυτα την απόφαση του προπονητή να τους κλείσει στου Ρέντη και δεν βρέθηκε κανένας να αντιδράσει».

Όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο με την Ντουντελάνζ, τόνισε: «Περιμένουμε αρκετές αλλαγές. Δεν έγιναν δοκιμές χθες, αλλά λογικά θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα. Όλα δείχνουν πως θα παίξουν από την αρχή Φορτούνης και Νάτχο, ίσως και ο Σισέ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x