Ευγενία Κουντούρη

Είναι η καλύτερη ομάδα

Ο Ολυμπιακός απέδειξε στην Τρίπολη πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον 2ο Παναθηναϊκό. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Ο Ολυμπιακός απέδειξε στην Τρίπολη πως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον 2ο Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου και δεν σταμάτησαν να πιέζουν τους γηπεδούχους μέχρι και την στιγμή που ο Ιμπαγάσα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ούτε καν η αποβολή του Μέλμπεργκ δεν τους αποπροσανατόλισε. Ακόμα κι όταν έμειναν με δέκα παίκτες δεν συμβιβάστηκαν με την ιδέα ενός επαναληπτικού αγώνα μέσα στο Καραϊσκάκη, αλλά επέμεναν να πιέζουν επιθετικά, μέχρι που πέτυχαν τον στόχο τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν μόλις ένα τέρμα, αλλά έχασαν δεκάδες ευκαιρίες. Έκλεισαν τον Αστέρα στο μισό γήπεδο και έδειξαν από το πρώτο λεπτό ποιος είναι το «αφεντικό».

Αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα. Ξέρουν τι θέλουν μέσα στο γήπεδο, έχουν ένα συγκεκριμένο, επιθετικό τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται και είναι μακράν η πιο ποιοτική ομάδα αυτή τη στιγμή.

Ο Βαλβέρδε, μπορεί να κάνει λάθη, αλλά έχει καταφέρει να φτιάξει ένα αξιόλογο σύνολο. Εάν μάλιστα σκεφτεί κανείς σε τι κατάσταση ήταν πέρυσι ο Ολυμπιακός, όταν αγωνιστικά έπιασε «πάτο», τότε αντιλαμβάνεται πόσο σημαντική είναι η φετινή του πορεία.

Αν μη τι άλλο οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποίηση που οι Πειραιώτες βρήκαν πολύ σύντομα το δρόμο της επιστροφής στην κορυφή.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x