Γερμανία

Λεβ: «Κάνουν για την εθνική Κλοπ και Τούχελ»

Την άποψή του πως οι Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ μπορούν να πετύχουν ως προπονητές της εθνικής Γερμανίας εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ», Γιόακιμ Λεβ. Ο Κλοπ έχει φέρει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος με 10 βαθμούς διαφορά μάλιστα από τη δεύτερη Μάιντς του Τούχελ.

Την άποψή του πως οι Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ μπορούν να πετύχουν ως προπονητές της εθνικής Γερμανίας εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πάντσερ», Γιόακιμ Λεβ.

Ο Κλοπ έχει φέρει την Μπορούσια Ντόρτμουντ στην κορυφή του γερμανικού πρωταθλήματος με 10 βαθμούς διαφορά μάλιστα από τη δεύτερη Μάιντς του Τούχελ.

«Είναι δύο εξαιρετικοί προπονητές, οι οποίοι μπορούν να αφήσουν το στίγμα τους στην εθνική» επεσήμανε ο Λεβ, προσθέτοντας: «Έχουν το δικό τους ξεχωριστό στυλ και το ακολουθούν απαρέγκλιτα. Η ηλικία για μένα δεν παίζει κανέναν ρόλο».

Ο Γιόακιμ Λέβ, ο οποίος οδήγησε την Γερμανία στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής το καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του μέχρι το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x