Ευγενία Κουντούρη

Καλή χρονιά με Φουστέρ

Εάν ο Νταβίντ Φουστέρ αγωνίζονταν συνήθως όπως αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή, τότε δεν θα υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι του ανήκει μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Ισπανός μέσος ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για τον Ολυμπιακό. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Εάν ο Νταβίντ Φουστέρ αγωνίζονταν συνήθως όπως αγωνίστηκε κόντρα στον Ηρακλή, τότε δεν θα υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία ότι του ανήκει μια θέση στην ενδεκάδα. Ο Ισπανός μέσος ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά για τον Ολυμπιακό. Σε μία μέρα που ο Ιμπαγάσα και ο Μιραλάς δεν κατάφεραν να πιάσουν τα υψηλά στάνταρτ απόδοσης που μας έχουν συνηθίσει, ο Φουστέρ πήρε την... κατάσταση στα χέρια του. Με κάθετες μπαλιές μοίρασε παιχνίδι, δημιούργησε φάσεις και πέτυχε και το γκολ που έβαλε ουσιαστικά τα θεμέλια για τη νίκη των Πειραιωτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος και ξεκίνησαν τον αγώνα «μουδιασμένοι». Δεν έφταναν εύκολα στην περιοχή του Ηρακλή και δημιούργησαν πολλές φάσεις για γκολ. Είχαν όμως την υπεροχή και δεν απειλήθηκαν καθόλου από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που έφτασε στο 73ο λεπτό του αγώνα για να δημιουργήσει την πρώτη της ευκαιρία για γκολ. Μπορεί λοιπόν οι Πειραιώτες στο πρώτο ημίχρονο να μην έπιασαν την απόδοση που είχαν στα τελευταία παιχνίδια του πρώτου γύρου, αλλά δικαιούταν και με το παραπάνω τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από κει και πέρα είναι σαφές πως ο Ολυμπιακός με την απουσία του Ντουντού και του Ουρτάδο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στην θέση του αμυντικού χαφ. Η απόκτηση του Κουμορτζί θα αποτελέσει μία λύση για τον Βαλβέρδε, ο οποίος έκανε την έκπληξη στα τελευταία 15 λεπτά χρησιμοποιώντας στην θέση αυτή τον Ραούλ Μπράβο.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x