Κολύμβηση

Δημιουργεί και τμήμα κολύμβησης ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ!

Νέα σπουδαία πρωτοβουλία από πλευράς Παναθηναϊκού ΑμεΑ που, μετά το μπάσκετ, δημιουργεί και τμήμα κολύμβησης!

Την αξιέπαινη απόφαση να δημιουργήσει και τμήμα κολύμβησης, μετά από εκείνο του μπάσκετ, πήραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ΑμεΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός ΑμέΑ συνεχίζει την δράση του στον αθλητισμό και κάνει άνοιγμα και στον χώρο της κολύμβησης.

Υπεύθυνος του εγχειρήματος αναλαμβάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής ΑμεΑ και παράλληλα τεχνικός του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Παϊπέτης.

Στους αγώνες Κολύμβησης συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες με: κινητικές αναπηρίες και με ολική ή μερική απώλεια όρασης.

Στους κολυμβητές με κινητικές αναπηρίες η ταξινόμηση σε κατηγορίες είναι σχετικά πιο περίπλοκη. Ανάλογα με τον τύπο της αναπηρίας, εξετάζεται ο βαθμός μυϊκής δύναμης, ο συντονισμός κινήσεων ή το εύρος της κίνησης και, στη συνέχεια, αξιολογείται μέσα στο νερό η λειτουργική δυνατότητα και ο περιορισμός κινήσεων στα διάφορα στυλ κολύμβησης.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6941597775 και 6946318023, στο mail info@panathinaikosamea.gr καθώς και στη σελίδα στο fb Παναθηναϊκός ΑμεΑ στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BC%CE%B5%CE%91-309764373014098/

».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x