Αγγλία

Kλείνει στην Ρέντινγκ ο Μπογέ

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Ρέντινγκ, βρίσκεται ο Λούκας Μπογέ, που σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, πέρασε ήδη απο ιατρικά και αναμένεται να υπογράφει με τη μορφή δανεισμού.

Στην Αγγλία και την Championship, φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λούκας Μπογέ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, ο πρώην ακραίος επιθετικός της ΑΕΚ, που ανήκει στην Τορίνο, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και εκτός απροόπτου, υπογράφει στην αγγλική ομάδα.

Τα αγγλικά ΜΜΕ, αναφέρονται στο πέρασμα του Αργεντινού επιθετικού από την ΑΕΚ, ενώ σκέκονται και στο πέρασμα του από την Θέλτα. Οι "βασιλικοί", όπως είναι το παρατσούκλι της Ρέντινγκ, αναμένεται ν' αποκτήσει τον Μπογέ με μορφή δανεισμού και όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα του Ρέντινγκ, ο παίκτης πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ένωσης, ο παίκτης αποτελούσε ίσως έναν στόχο, αν μπορούσε να διευθετηθεί μια πιθανή ανανέωση του δανεισμού του με τους όρους, που θα ήθελε η Ένωση, αλλά ο παίκτης φαίνεται πως θα συνεχίσει στην καριέρα του στη Ρέντινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x