Μεταγραφή έκπληξη για τον Εθνικό στη φετινή αγωνιστική σεζόν. Οι «κυανόλευκες» ανακοίνωσαν για τον επόμενο χρόνο την απόκτηση της περυσινής πρώτης σκόρερ της Α1 πόλο γυναικών, της Κούμπρα Κους. Η 25χρονη Τουρκάλα περιφερειακός εντυπωσίασε με τη φανέλα του ΝΟ Λάρισας την περασμένη σεζόν και ενσωματώθηκε ήδη στην προετοιμασία των Πειραιώτισσων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της αθλήτριας από την Τουρκία, Κούμπρα Κους.

Η Κούμπρα Κους είναι διεθνής με την εθνική Τουρκίας και έχει συμμετάσχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το 2016 και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2018.

Η νέα περιφερειακός του "αυτοκράτορα" έχει γεννηθεί το 1994 και σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στην ΕΣΤΙ, στον ΝΟ
Λάρισας και φέτος στον Εθνικό Πειραιώς. Μάλιστα, στην περυσινή Α1 γυναικών αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με το σκουφάκι του ΝΟΛ, καθώς σημείωσε 54 γκολ!

Ήδη, η νεαρή αθλήτρια έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Κώστα Φιτσανάκη που διεξάγεται κατά κύριο λόγο στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, ο team manager, Τάσος Σιδέρης, και ο υπεύθυνος του τμήματος, Δημήτρης Κολοβός, καλωσορίζουν την Κούμπρα Κους στον "αυτοκράτορα" και της εύχονται να έχει μια εξαιρετική αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες»!