Europa League

Σκρίπνικ: «Δυνατός αντίπαλος η ΑΕΚ»

Τι δήλωσε ο προπονητής της Ζόρια για τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Βίκτορ Σκρίπνικ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του, αλλά εξέφρασε την εκτίμησή του στην ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του αγώνα της Πέμπτης.

«Το πρόγραμμα δεν επιτρέπει να στενοχωρηθούμε για την τελευταία μας εμφάνιση στο πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και αντιλαμβάνονται τη σημασία του αγώνα με την ΑΕΚ. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη βαθμό στον όμιλο και θα ήθελαν θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε τη νίκη, όχι μόνο για να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά για να δώσουμε και βαθμούς στην Ουκρανία», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός.

«Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που παίζει με διαφορετικές διατάξεις και πολλές φορές αλλάζει σύστημα στη διάρκεια του αγώνα. Μπορεί να έχασε τα δύο πρώτα της ματς στον όμιλο, αλλά είχε πολλές καλές στιγμές, ειδικά απέναντι στη Λέστερ μετά το 0-2, όπου μείωσε και μπορούσε να σκοράρει ξανά. Είναι μια δυνατή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο τέτοιου επιπέδου. Εμείς κάναμε πολλές φάσεις απέναντι στην Μπράγκα αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Θα θέλαμε να προηγηθούμε στον αυριανό αγώνα και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς θα παρατάξει την ομάδα του; «Υπάρχει πάντα ένας κορμός, αλλά και κάποιες θέσεις ανοιχτές. Θα αποφασίσουμε μετά την τελευταία προπόνηση», τόνισε ο Ουκρανός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x