Europa League

Κολονέλο: «Αφιερώνουμε τη νίκη σε Καρέρα και Μπακάκη»

Στους Μάσιμο Καρέρα και Μιχάλη Μπακάκη αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ με 4-1 επί της Ζόρια μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Ουκρανία ο Τζιανλούκα Κολονέλο.

Ο βοηθός του Ιταλού τεχνικού στον πάγκο της «Ένωσης» τόνισε πως η ΑΕΚ έπρεπε να σημειώσει ύστερα από καιρό, μια ευρωπαϊκή νίκη, ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή να κάτσει στον πάγκο της, χαρακτήρισε την ΑΕΚ πνεύμα ομαδικότητας και ζήτησε να κοιτούν κάθε ματς ξεχωριστά σε όλες τις διοργανώσεις, ώστε να επιτυγχανθουν οι στόχοι.

Αναλυτικά: «Είμαι πανευτυχής. Η ΑΕΚ είναι μία θρησκεία. Είναι αφιερωμένη στο σύνολο, στον κόσμο μας. Είχε να πετύχει καιρό μία νίκη. Είναι προϊόν δουλειάς αυτό που έγινε. Είναι αφιερωμένη και στον Μάσιμο Καρέρα και τον Μιχάλη Μπακάκη που είδαν το ματς από το σπίτι.

Και στους άλλους παίκτες που δεν ήταν απόψε μαζί μας. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΑΕΚ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι απόψε σε αυτήν τη θέση. Τη διαφορά την κάνει πάντα το πνεύμα θυσίας που μπορεί να δείξει η ομάδα σε κάθε αγώνα. Το πνεύμα της ομαδικότητας, ότι ανήκουν σε ένα γκρουπ.

Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα τέρματα. Προετοιμάσαμε πάρα πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να νικήσουμε. Δείξαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα, συγκεντρωνόμαστε στο ματς με τον Άρη. Αν συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη να θυσιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον, τη δύναμη και τη θέληση που έχει αυτή η ομάδα να ξεπερνά τον εαυτό της, θα τα πάμε καλά. Περιμένουμε παίκτες σημαντικούς, όπως ο Σιμόες, ο Σιμάνσκι. Θα δώσουν άλλη ώθηση και δυναμική στην ομάδα».

Στη συνέντευξη Τύπου είπε: «Αυτός ο αγώνας ήταν "τελικός". Εμείς τον προετοιμάσαμε σωστά. Βγήκαμε σωστά στο γήπεδο, ήμασταν συμπαγής σαν ομάδα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και είμαστε χαρούμενοι, γιατί κάναμε ένα από τα καλύτερά μας ματς μέχρι τώρα.

Είμαστε ευτυχισμένοι. Αυτή ήταν μια σημαντική ευκαιρία και τα πήγαμε καλά. Σημαντικό ήταν, επίσης, ότι επέστρεψε και ο Γαλανόπουλος μετά από 12 μήνες. Και η νίκη είναι και για αυτόν και για τον Καρέρα και για τους άλλους παίκτες της ομάδας που δεν ήταν εδώ σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x