Super League 2

Κεκλεισμένων με δεκάδες οπαδούς του φιλοξενούμενου Ιωνικού στην Πάτρα (pics)

Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Την εποχή που όλα τα γήπεδα θα έπρεπε να έχουν άδειες κερκίδες, το Παναχαϊκή-Ιωνικός έγινε με δεκάδες οπαδούς των φιλοξενούμενων, που «έσπασαν» ξανά την απαγόρευση.

Τι κι αν υπάρχει απαγόρευση οπαδών, στο Παναχαϊκή-Ιωνικός είχε κανονικότατα κόσμο στις εξέδρες.

Φίλοι των φιλοξενούμενων ταξίδεψαν στην Πάτρα (τι κωδικό να έστειλαν άραγε;), παρά τον σχετικό περιορισμό και βρέθηκαν στο γήπεδο της πρωτεύουσας της Αχαΐας. Όπως φαίνεται μάλιστα και στο σχετικό φωτορεπορτάζ από τη στιγμή των πανηγυρισμών του 0-1, ήταν περίπου 30 άτομα στην κερκίδα.

Δεν συνάντησαν, δηλαδή, εμπόδιο ούτε κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους, αλλά ούτε και στον έλεγχο που θα πρέπει να τους έγινε κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, ενώ θεωρητικά για να μπήκαν σε αυτό θα πρέπει να είχαν και διαπιστεύσεις.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που φωνάζουν «παρών» οι οπαδοί του Ιωνικού σε εκτός έδρας ματς του φετινού πρωταθλήματος, αφού ήταν τόσο στο Παγκρήτιο για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, στο οποίο ήρθαν στα χέρια με φίλους των γηπεδούχων. Όπως και στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Πάντως, τα παρατράγουδα δεν έλειψαν ούτε και από τη σημερινή αναμέτρηση. Αρχικά, υπήρξε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και προσπάθησαν να κάνουν «ντου» δύο οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ



Μετακίνηση 6 στην Πάτρα: Οπαδοί του Ιωνικού στο ματς με Παναχαϊκή

Ξέρανε την Παναχαϊκή στο 98' ο Ιωνικός - Επική ανατροπή για τα Τρίκαλα στα Χανιά

Πεντάλεπτη διακοπή στο Παναχαϊκή-Ιωνικός: Αρπάχτηκαν οι παίκτες, μπήκαν στο γήπεδο δύο οπαδοί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x