Europa League

Ο Σένκεφελντ «κάρφωσε» τον Ολυμπιακό στους Ολλανδούς

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σκιαγράφησε τον Ολυμπιακό ενόψει της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν.

Τα φώτα του πάνω στο παιχνίδι του Ολυμπιακού έριξε ο Μπαρτ Σένκεφελντ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Αϊντχόφεν την Πέμπτη (18/2, 19:55) για τους «32» του Europa League και ο στόπερ του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις μέσω των οποίων αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία των πρωταθλητών Ελλάδος, τους οποίος αντιμετώπισε μόλις την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι αιωνίων. Που βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 2-1.

«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα σωματικά. Το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού είναι ισχυρό και υπάρχουν παίκτες με καλή φυσική κατάσταση στο κέντρο που μπορούν να παίξουν καλά με την μπάλα στα πόδια», δήλωσε στο «elfvoetbal.nl» και πρόσθεσε: «Χτίζουν το παιχνίδι τους με τρεις παίκτες. Εάν η PSV μπορεί να κάνει κάτι πάνω σε αυτό ασκώντας πίεση τότε μπορεί να κυριαρχήσει».

Παράλληλα, στάθηκε στη συμβολή των Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί στη λειτουργία του Ολυμπιακού. «Νομίζω πως θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τον Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι ο παίκτης που δίνει ρυθμό στον Ολυμπιακό κι ας είναι 36 ετών. Επίσης ο Ελ Αραμπί έχει καλά τρεξίματα και σκοράρει εύκολα», τόνισε ο Ολλανδός αμυντικός.

Διαβάστε ακόμη

Σάρωσε ο Ολυμπιακός στα βραβεία του ΠΣΑΠ
Βραβεία ΠΣΑΠ: Καλύτερος Έλληνας ο Τσιμίκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x