Europa League

Γκέτσε: «Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση, σημαντικό το ότι σκοράραμε δύο φορές»

Στις ελπίδες που υπάρχουν για τη ρεβάνς του «Φίλιπς Στάντιον» στάθηκε ο Μάριο Γκέτσε μετά το 4-2 του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν στο «Καραϊσκάκης».

Ο Μάριο Γκέτσε τόνισε πως είναι δύσκολα τα εκτός έδρας «νοκ άουτ» ευρωπαϊκά ματς, πως ανυπομονεί για τη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα, στάθηκε στη φάση του πρώτου γκολ που δέχτηκαν, ενώ αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάστασή του.

Αναλυτικά:

Για το αποτέλεσμα: «Έχω παίξει μερικά ‘νοκ-άουτ’ παιχνίδια. Πάντα είναι δύσκολο να παίξεις εκτός. Είναι σημαντικό να σκοράρεις εκτός έδρας. Θα ήταν καλύτερο το 3-2, καθώς έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε και δεχτήκαμε ένα τέταρτο.

Δεν είναι το ιδανικό, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι, ανυπομονούμε για τη ρεβάνς. Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν ένα στημένο, κάναμε λάθη στο "χτίσιμό" μας και χάναμε εύκολα μπάλες. Ήταν μεγάλο θέμα. Έχουμε ακόμη την ευκαιρία, έχουμε ακόμη το εντός έδρας παιχνίδι. Θα ήταν καλύτερο το 3-2».

Για την κατάστασή του: «Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν πριν από δύο μήνες. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Ελπίζω να συνεχίσω και στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x