NBA

Πήραν Μπάτζι οι Μπακς, τέλος ο Άλεξ Αντετοκούνμπο

Κινήσεων συνέχεια για τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι προχώρησαν σε μια κίνηση έκπληξη, προσφέροντας συμβόλαιο στον 20χρονο σέντερ Ίμπου Μπάτζι. Λύθηκε το συμβόλαιο του Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Σε μια προσθήκη έκπληξη προχώρησαν οι Μιλγουόκι Μπακς, προσφέροντας μη εγγυημένο συμβόλαιο στον σέντερ Ίμπου Μπάτζι (20 χρονών, 2.16 μέτρα).

Ο Σενεγαλέζος με τα εκπληκτικά σωματικά προσόντα (2.34 μέτρα άνοιγμα χεριών), θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην προετοιμασία των πρωταθλητών του 2021 με την προοπτική να κερδίσει μία θέση για την θυγατρική ομάδα των Μπακς, τους Γουίσκονσιν Χερντ και την αναπτυξιακή λίγκα του NBA (G-League).

Ο Μπάτζι έχοντας περάσει και από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα την περασμένη χρονιά βρέθηκε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας αγωνιζόμενος για την ομάδα της Γέιδα με απολογισμό 8,4 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,2 κοψίματα μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Ο νεότερος από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ο Άλεξ, είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο σύλλογο, μιας και οι Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσαν την λύση του συμβολαίου του.

Είχε μετακομίσει στα μέσα του καλοκαιριού στη θυγατρική ομάδα των Μπακς, από τους Ράπτορς 905, μετρώντας 2,6 πόντους και 1,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 8 λεπτά συμμετοχής.

Επιμέλεια: Σταμάτης Πίντζος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x