Stoiximan Super League

Τάκης Τσιριγώτης: «Ξέρουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, ο Ιωνικός μας δεν λύγισε ποτέ»

Μήνυμα ενότητας απηύθυνε ο εκ των διοικούντων του Ιωνικού, Τάκης Τσιριγώτης, ο οποίος σημείωσε πως διοίκηση και προπονητικό team γνωρίζουν το γιατί η ομάδα δεν έχει ακόμη την απόδοση που θα έπρεπε.

Το δικό του μήνυμα για το κακό ξεκίνημα του Ιωνικού στο φετινό πρωτάθλημα απηύθυνε μέσω ανάρτησής του ο Τάκης Τσιριγώτης.

Συγκεκριμένα, ο εκ των διοικούντων της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ανέφερε πως τόσο η διοίκηση, όσο και το προπονητικό team γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και η ομάδα τους -παρά τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις- δεν έχει ακόμη την απόδοση που θα έπρεπε, σημειώνοντας πως θα βρει τον δρόμο της όπως πέρυσι. Κλείνοντας, τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Ιωνικός δεν λύγισε ποτέ στις δύσκολες καταστάσεις.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Τάκη Τσιριγώτη:

«Θέλω να γράψω λίγα πράγματα για ορισμένους... Η ΠΑΕ Ιωνικός και η διοίκηση και το προπονητικό team ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στην ομάδα και δεν έχει ακόμη την απόδοση που θα έπρεπε ενώ έχει υπερβεί από πέρυσι το αγωνιστικό budget, κατά πολύ θα έλεγα. Να είστε σίγουροι όλοι πως η ομάδα θα βρει το δρόμο της όπως πέρυσι. Γιατί όλοι σχεδόν είναι από πέρυσι στην ομάδα και συν έξτρα καλούς παίκτες!! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο τον απλό και τους Rangers που με την ασταμάτητη φωνή τους για άλλη μια φορά έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο Πανθεσσαλικό Στάδιο! Στηρίζουμε παίχτες, προπονητή, staff και εμείς μέχρι θανάτου τον Ιωνικό που δείχνουμε στον 5χρονο σχεδόν που είμαστε στην ομάδα ότι δεν τα παρατάμε ποτέ!!! Όλοι λοιπόν μαζί γιατί στις δύσκολες στιγμές ή καταστάσεις ο Ιωνικός μας ποτέ δεν λύγισε!!! Ενωτικά και όλα Μπλε!!!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x