Ευγενία Κουντούρη

Η ομάδα έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο Βαλβέρδε έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό με μία δήλωσή του: «Αυτά τα παιχνίδια δίνουν πρωτάθλημα» είπε ο Ισπανός τεχνικός και έχει απόλυτο δίκιο. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Ο Βαλβέρδε έδωσε το στίγμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό με μία δήλωσή του: «Αυτά τα παιχνίδια δίνουν πρωτάθλημα» είπε ο Ισπανός τεχνικός και έχει απόλυτο δίκιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την ανατροπή στα τελευταία 10 λεπτά του αγώνα, κάτι που πέρυσι δεν θα είχαν καταφέρει.

Η φετινή ομάδα όμως έχει και περισσότερη ποιότητα, έχει και προπονητή, αλλά έχει και την ψυχολογία του πρωταθλητή. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν μία... ανάσα από το να υποστούν μεγάλο «κάζο».

Είναι δεδομένο πως οι απουσίες του Ολυμπιακού του στοίχισαν. Στον πάγκο ο Αβραάμ, στην εξέδρα Ιμπαγάσα, Ντουντού, Τοροσίδης, Ουρτάδο και σαν να μην έφταναν αυτές οι απουσίες χάνει και τον Μιραλάς στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου.

Πώς να βρει ρυθμό η ομάδα; Ομως όπως είπαμε υπάρχει προπονητής στον πάγκο. Προπονητής που μπορεί να βάλει τον Μοντεστό και τον Φουστέρ να παίξουν ως αμυντικά χαφ και να δικαιωθεί πανηγυρικά. Προπονητής που μπορεί να διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα του, όταν αυτή βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο και να την εμψυχώσει για να φτάσει στην μεγάλη ανατροπή και να πετύχει τον στόχο της.

Ο Ολυμπιακός όμως διαθέτει και κάτι άλλο... ΕΔΡΑ. Το Καραϊσκάκη είναι «κάστρο» και μπορεί πέρυσι να υπέφερε κι αυτό, αλλά ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη των «ερυθρόλευκων» και δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε πως έπαιξε σημαντικότατο ρόλο στη νίκη.

Αγωνιστικά θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους Μοντεστό και Φουστέρ που παρότι κλήθηκαν να καλύψουν «κενά» και αγωνίστηκαν σε θέσεις που δεν έχουν συνηθίσει τα πήγαν εξαιρετικά. Τα εύσημα θα πρέπει να πάρει φυσικά και ο Μάρκο Πάντελιτς που είναι «killer» και σε κάθε παιχνίδι κλείνει στόματα. Καλή εμφάνιση και από τον Φετφατζίδη, που στάθηκε άτυχος στη φάση του δοκαριού. Αν έμπαινε το γκολ, θα επρόκειτο σαφώς για το τέρμα της χρονιάς.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x