Ευγενία Κουντούρη

Ηταν άτυχος

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε έξυπνα και αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Τι έκαναν οι φιλοξενούμενοι; Πολύ απλά δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό και να παίξει το παιχνίδι του μέσα στο Καραϊσκάκη. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε έξυπνα και αυτή τη στιγμή είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Τι έκαναν οι φιλοξενούμενοι; Πολύ απλά δεν επέτρεψαν στον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό και να παίξει το παιχνίδι του μέσα στο Καραϊσκάκη. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με πολλά φάουλ με το παιχνίδι να σταματάει συνεχώς, με σκληρά μαρκαρίσματα και με μεγάλο εκνευρισμό. Το γκολ του Μοντεστό στην εκπνοή του πρώτου μέρους ήταν ό,τι καλύτερο για τους Πειραιώτες που μπόρεσαν να «ελευθερωθούν» και να παίξουν πιο άνετα στην συνέχεια, όμως στο ποδόσφαιρο παίζει καμιά φορά ρόλο και η τύχη ή στην συγκεκριμένη περίπτωση η ατυχία.

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να χαρακτηριστεί «δίκαιο». Δεν είναι μόνο τα τέσσερα δοκάρια που είχε ο Ολυμπιακός, είναι και οι ευκαιρίες που έχασε για να πάρει ένα σκορ που θα του έδινε προβάδισμα για την πρόκριση. Μπορεί λοιπόν, μετά την ισοπαλία αυτή η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να φαίνεται πως δεν θα πετύχει τελικά τον ένα από τους δύο φετινούς της στόχους, αλλά η εικόνα του αγώνα δεν είναι τέτοια που θα πρέπει να κάνει τους «ερυθρόλευκους» να ανησυχούν.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Στο πρώτο ημίχρονο είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει καλές ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Το γκολ που δέχτηκε στο 87' είναι δεδομένο πως άφησε μία πικρή γεύση σε όλους και η ουσία είναι πως η απόκτηση του κυπέλλου φαντάζει πλέον ένας πολύ δύσκολος στόχος. Υπάρχει όμως ένα ακόμα παιχνίδι και παρότι ο Ολυμπιακός είναι τώρα το αουτσάιντερ, δεν είναι και απίθανο να τα καταφέρει. Γιατί στο φινάλε, παραμένει η καλύτερη ομάδα.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x