Stoiximan Super League

Τους έριξε… στο φιλότιμο!

Λένε πως η λέξη «φιλότιμο» υπάρχει μόνο στην ελληνική γλώσσα. Όπως αποδεικνύεται, όμως, και οι Ισπανοί μια χαρά το επικαλούνται! Με αφορμή τα «νυχτοπερπατήματα» που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την ήττα με τον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ δημιούργησε… τύψεις (;) στους παίκτες της ΑΕΚ! Ο Ανδαλουσιανός αναρωτήθηκε πώς βρίσκει κανείς όρεξη μετά από κακό αποτέλεσμα και κάλεσε τους «κιτρινόμαυρους» να σεβαστούν τον κόσμο και τη φανέλα που φοράνε!

Λένε πως η λέξη «φιλότιμο» υπάρχει μόνο στην ελληνική γλώσσα.

Όπως αποδεικνύεται, όμως, και οι Ισπανοί μια χαρά το επικαλούνται!

Με αφορμή τα «νυχτοπερπατήματα» που είδαν το φως της δημοσιότητας, μετά την ήττα με τον Άρη, ο Μανόλο Χιμένεθ δημιούργησε… τύψεις (;) στους παίκτες της ΑΕΚ!

Ο Ανδαλουσιανός αναρωτήθηκε πώς βρίσκει κανείς όρεξη μετά από κακό αποτέλεσμα και κάλεσε τους «κιτρινόμαυρους» να σεβαστούν τον κόσμο και τη φανέλα που φοράνε!

«Αυτή η εικόνα που δίνετε στον κόσμο δεν είναι η καλύτερη για την ΑΕΚ. Έχετε το δικαίωμα και να βγείτε και να ξενυχτήσετε -νέα παιδιά είστε. Δεν πρέπει να ξεχνάτε, όμως, πως ανήκετε σε μια μεγάλη ομάδα, που λίγες ώρες πριν είχε χάσει ένα σημαντικό ματς. Γιατί δίνετε στον κόσμο την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεστε», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ, για την… τσάρκα των Γιάχιτς-Μπερνς-Γκερέιρο.

Αφού τόνισε, λοιπόν -απευθυνόμενος προς όλους- πως «όταν η ομάδα χάνει, πρέπει να έχετε συναίσθηση της κατάστασης», κατέληξε με νόημα:

«Εγώ, μετά το ματς, πήγα για φαγητό κι έπειτα μαζεύτηκα στο σπίτι μου. Δεν είχα καμία όρεξη για διασκέδαση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως εσείς είχατε διάθεση, ενώ η ομάδα είχε χάσει. Πρέπει να σέβεστε την ΑΕΚ, τη φανέλα που φοράτε και τους οπαδούς μας. Δεν πρέπει να προκαλείτε. Είστε ποδοσφαιριστές μιας μεγάλης ομάδας και το ξενύχτι επιτρέπεται στις μεγάλες χαρές, όχι στις ήττες».

«Μάθε, παιδί μου, άμυνα»!

Κατά τ’ άλλα, ο Χιμένεθ δεν παρέλειψε στην προπόνηση της Δευτέρας να επαναλάβει αυτό που… ομολόγησε και δημόσια μετά το ματς με τον Άρη. Ο Ισπανός έκανε λόγο για «παιδικά» λάθη στις φάσεις των γκολ και χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο να εξαρτάται όλη η αμυντική λειτουργία από τον 35χρονο Δέλλα.

Ξεκαθάρισε, δε, πως -ανεξάρτητα από το αν ο «κολοσσός» θα προλάβει να επιστρέψει μέχρι την Κυριακή- ανάλογη χαλαρότητα θα κοστίσει ακόμα πιο ακριβά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τους «πράσινους», πάντως, θα έχει… ενδιαφέρον να φανεί με πόσους θα συνεχιστεί την Τρίτη -όταν και ο Χιμένεθ έχει ορίσει προαιρετική προπόνηση.

Σε αυτή θα δώσει για πρώτη φορά το «παρών» ο 17χρονος Ογκνιέν Οζέγκοβιτς (που θα δοκιμαστεί το προσεχές διάστημα), ενώ θα ανέβουν και κάποιοι από την ομάδα Νέων προκειμένου να γίνει δίτερμα (μιας και απουσιάζουν, λόγω υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες, οι Λυμπερόπουλος, Μάκος, Καφές, Μανωλάς και Γκερέιρο).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x