Stoiximan Super League

Ελλάδα-Καναδάς 1-0 (Τελικό)

Έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στον Καναδά. Με γκολ του Φετφατζίδη στο 63' η Εθνική πήρε τη νίκη 1-0 στο "AEL FC ARENA". Βράβευση για τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο πριν τη σέντρα του ματς. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr όσα συμβαίνουν στο «AEL FC Arena».

Έληξε ο φιλικός αγώνας της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στον Καναδά. Με γκολ του Φετφατζίδη στο 63' η Εθνική πήρε τη νίκη 1-0 στο "AEL FC ARENA". Βράβευση για τον Ότο Ρεχάγκελ, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο πριν τη σέντρα του ματς. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr όσα συμβαίνουν στο «AEL FC Arena».

Μιλώντας στην τηλεόραση του «Mega», είπε: «Πέρασα εννέα χρόνια στην Ελλάδα. Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ο κόσμος και όλοι μάς συμπεριφέρονταν πάντα καλά, κάτι που έχει σχέση και με τις επιτυχίες που είχαμε. Ήταν μία πετυχημένη πορεία που είχαμε μαζί με τον βοηθό μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες μας. Ήρθα σαν φίλος στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω. Θα θυμάμαι όλα όσα έζησα, τόσο τις όμορφες στιγμές, όσο και τις κακές».



90+3' Τέλος της αναμέτρσησης

90+2’ Σουτ του Φετφατζίδη σε άδειο τέρμα, σε μία αντεπίθεση της Εθνικής, η μπάλα πέρασε άουτ.

83’ Ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει αισθητά, ενώ από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε ότι MVP της αναμέτρησης ψηφίστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

82’ Αλλαγή για τον Καναδά. Στη θέση του Τζόνσον ο Πατσέκο

78’ Αλλαγή για τον Καναδά. Στη θέση του Σίμσον ο Ρίκετς.

75' Ωραία απόκρουση του Χαλκιά σε σουτ του Έντγκαρ.

70' Αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Γεωργιάδης στη θέση του Μήτρογλου που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού.

65' Αλλαγή για τον Καναδά. Ο Έντγκαρ αντί του Τζάκσον.

64' Κοντά στο 2-0 η Εθνική με τον Νίνη να εκμεταλλεύεται νέο λάθος των αντιπάλων και να δίνει στον Φετφατζίδη, ο οποίος προτιμά να δοκιμάσει να τελειώσει τη φάση αντί να ξαναδώσει την μπάλα πίσω και αστοχεί.

63' ΓΚΟΛ 1-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Ο Τζαβέλας βγάζει ιδανική σέντρα, η άμυνα του Καναδά διώχνει λανθασμένα πάνω στον Φετφατζίδη και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανοίγει το σκορ.

61' Αλλαγή για την Ελλάδα. Ο Κονέ στη θέση του Λυμπερόπουλου.

60' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Παπασταθόπουλος.

59' Ωραίο σουτ του Τζαβέλα από μακριά, διώχνει με δυσκολία ο Μπόργιαν.

56' Νέα καλή στιγμή για την Εθνική. Αυτή τη φορά ο Λυμπερόπουλος είναι αυτός που βρίσκει εξαιρετικά τον Μήτρογλου, όμως ο επιθετικός του Πανιωνίου νικιέται από τον Καναδό γκολκίπερ.

47' Μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα. Ο Φετφατζίδης βγάζει κάθετη στον Μήτρογλου, ο οποίος περνάει τον τερματοφύλακα, αλλά βγαίνει πολύ πλάγια και κάνει γύρισμα παράλληλα προς την εστία. Προ του επερχόμενου Νίνη όμως κόβει ο Γιάνκοβιτς.

46' Έναρξη του δευτέρου μέρους και αλλαγές για την Εθνική ομάδα. Μπαίνουν οι Χαλκιάς, Βύντρα, Καφές και Μήτρογλου αντί των Σηφάκη, Τοροσίδη, Κατσουράνη και Σαλπιγγίδη.

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

45' Ένα λεπτό θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

44' Σουτ του Σαλπιγγίδης, χλιαρό, η μπάλα περνάει δίπλα από το δοκάρι του τερματοφύλακα του Καναδά.

Δεν μπορεί να βρει ρυθμό η Εθνική, δυσκολεύεται πολύ στη δημιουργία φάσεων και γενικά δεν έχει ενθουσιάσει με την απόδοσή της.

26' Πολύ ωραία σέντρα του Τοροσίδη στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Λυμπερόπουλος με προβολή στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.

20' Ο Σαλπιγγίδης βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση, όμως ο Χάτσινσον τον μαρκάρει πολύ σωστά με αποτέλεσμα ο Έλληνας επιθετικός να πάει προς τα δεξιά και να κάνει ένα αδύναμο σουτ που δεν ανησύχησε τον Μπόργιαν.

Μετά το δυναμικό ξεκίνημα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, οι Καναδοί σταδιακά γίνονται πιο τολμηροί στον αγωνιστικό χώρο και έχουν ισορροπήσει την κατάσταση.

16' Από λάθος της άμυνας, ο Τζάκσον γίνεται κάτοχος της μπάλας, αλλά το σουτ κοντράρει στον Παπασταθόπουλο και καταλήγει κόρνερ.

7' Κίτρινη κάρτα βλέπει ο Σίμπσον.

Κεφάτοι ξεκινούν οι παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι με πολλές γρήγορες πάσες προσπαθούν να ανοίξουν την καναδική άμυνα.

1' Έναρξη του αγώνα.



Ελλάδα (Σάντος): Σηφάκης (46' Χαλκιάς), Τοροσίδης (46' Βύντρα), Τζαβέλλας, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Καραγκούνης, Νίνης, Κατσουράνης (46' Καφές), Σαλπιγγίδης (46' Μήτρογλου, 70' Γεωργιάδης), Φετφατζίδης, Λυμπερόπουλος (61' Κονέ).

Στον πάγκο: Σιόβας, Σπυρόπουλος, Σαμαράς, Μάκος.

Καναδάς (Στίβεν Χαρτ): Μπόργιαν, Πίτερς, Καν, Γιάνκοβιτς, Τζόνσον, Τζάκσον, Χάτσινσον, Ντε Ροσάριο, Σίμπσον, Όσεαν.

Στον πάγκο: Χίρσφελντ, Πασέκο, Σταλτέρι, Φρεντ, Έντγκαρ, Ρίκετς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x