Ευγενία Κουντούρη

Και τέσσερις βαθμοί θα φτάνουν

Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια, τότε θεωρώ πως δεν θα υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ότι θα κατακτήσει τελικά και τον τίτλο του πρωταθλητή. Δεν χρειάζονται καν, κατά την ταπεινή μου άποψη δύο νίκες με Αρη και Παναθηναϊκό για να γίνει η ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου από τους «ερυθρόλευκους», βεβαιότητα. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr.

Εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια, τότε θεωρώ πως δεν θα υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το ότι θα κατακτήσει τελικά και τον τίτλο του πρωταθλητή. Δεν χρειάζονται καν, κατά την ταπεινή μου άποψη δύο νίκες με Αρη και Παναθηναϊκό για να γίνει η ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου από τους «ερυθρόλευκους», βεβαιότητα.

Πιστεύω πως αν οι Πειραιώτες πάρουν τέσσερις βαθμούς σε αυτά τα δύο παιχνίδια, τότε και πάλι η υπόθεση πρωτάθλημα έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα. Για να είμαι ειλικρινής πάντως δεν καταλαβαίνω πως έτσι κι αλλιώς μπορεί κάποιος φίλος του Ολυμπιακού να «αγχώνεται» ή να «φοβάται» πως υπάρχει κίνδυνος η ομάδα του να μην τερματίσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός, είναι σταθερά, από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και τώρα η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχει την καλύτερη άμυνα, έχει την καλύτερη επίθεση, έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα και την απουσία πολλών βασικών και αναμφισβήτητα πολύτιμων παικτών, ενώ κατά διαστήματα έχει παίξει και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Σαφώς και ο αποκλεισμός από το κύπελλο στεναχώρησε. Σαφώς και υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει κερδίσει κάποιο ντέρμπι έως τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει και πως θα «αυτοκτονήσει» στην συνέχεια. Γιατί μόνο με... αυτοκτονία μπορεί να χαθεί αυτός ο τίτλος. Στις 9 αγωνιστικές που έχουν απομείνει, αυτό που πρέπει να απασχολεί τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους είναι το να δουν καλή μπάλα. Θεωρώ πως δεν έχουν κανέναν άλλο λόγο να προβληματίζονται.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x