Stoiximan Super League

Μισό πρωτάθλημα!

Νίκη-τίτλου πήρε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-1 του Άρη! Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Νέτο, με το πρώτο του Τζεμπούρ φορώντας τα «ερυθρόλευκα» και ένα υπέροχο γυριστό του Φουστέρ έκανε την ανατροπή και εκτόξευσε στο +10 τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Δείτε στο www.sport-fm.gr τα επίσημα στιγμιότυπα του αγώνα.

Νίκη-τίτλου πήρε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ολυμπιακός επικρατώντας 2-1 του Άρη! Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Νέτο, με το πρώτο του Τζεμπούρ φορώντας τα «ερυθρόλευκα» και ένα υπέροχο γυριστό του Φουστέρ έκανε την ανατροπή και εκτόξευσε στο +10 τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Στη δέκατη συνεχόμενη νίκη έφτασε η ομάδα του Βαλβέρδε, ηγετική εμφάνιση από τον Ιμπαγάσα, που από δικές του ενέργειες ξεκίνησαν και τα δύο γκολ των «ερυθρολεύκων».

Ανυσηχία επικρατεί για την κατάσταση του Μιραλάς που βγήκε τραυματίας.



«Παίξτε δυνατά», ήταν η παραίνεση του Μαρινάκη στους παίκτες του Ολυμπιακού παραμονή του αγώνα, γιατί όπως τους εξήγησε «αυτό είναι το πιο κρίσιμο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν». Και έτσι το αντιμετώπισαν οι παίκτες του Βαλβέρδε. Μπήκαν παθιασμένα, πίεζαν ψηλά, μια αδράνεια όμως στην άμυνα, έδωσε το δικαίωμα στον Άρη να προηγηθεί στο 17'.

«Δράστης» ήταν ο Νέτο, ο οποίος με φόρα από το ΟΑΚΑ και τα δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ, νίκησε τον Πάρντο με ένα εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή. Το γκολ του Βραζιλιάνου, ήταν το πρώτο που δέχονται εκτός λεκανοπεδίου οι φιλοξενούμενοι από την αρχή της σεζόν και το 2-1 από τον Ηρακλή!

Οι «κίτρινοι» ισορρόπησαν, ενώ ο Μιραλάς, που τόσος ντόρος έγινε για το αν θα αγωνιστεί, αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση αναγκάζοντας από νωρίς τον Βαλβέρδε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, περνώντας τον Ζαϊρί στον αγώνα και τον Τζεμπούρ στην κορυφή. Ο Αλγερινός πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μετά από ασίστ του Ιμπαγάσα -που τον «σημάδεψε» με σκαφτή μπαλιά στην περιοχή- και δικό του διαγώνιο σουτ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 39'.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Ο Πρίττας φάνηκε να ανατρέπει τον Ριέρα μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο διαιτητής, ήταν απόλυτος, δείχνοντας «παίζετε». Ο Ολυμπιακός συνέχισε να ψάχνει επίμονα το γκολ, με τον Ιμπαγάσα να δίνει ξανά τη λύση. Από τα πόδια του Αργεντινού (σέντραρε στην περιοχή), τη συμβολή του Μίσελ (δεν απομάκρυνε σωστά) και το υπέροχο γυριστό σουτ του Φουστέρ διαμορφώθηκε το 2-1 στο 75’.

Η είσοδος του Καστίγιο, που τέθηκε αντίπαλος με την παλιά του ομάδα, δεν προσέφερε κάτι επιθετικά στον Άρη, με τον Ολυμπιακό -με εξαίρεση μια επικίνδυνη κεφαλιά του Τσέζαρεκ- να μην απειλείται μέχρι το φινάλε αλλά να μετρά δύο νέες απώλειες, με τους Μανιάτη και Μπράβο να αποχωρούν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Φατί, Πρίττας (79' Τσέζαρεκ), Τόχα (86' Πορτίγια), Νέτο, Κόκε, Μπομπαντίγια (73' Καστίγιο).

Στον πάγκο: Χουάνμα, Οριόλ, Μενδρινός, Σακάτα.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μπράβο (82' Χολέμπας), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης (72' Τοροσίδης), Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Ριέρα, Τζεμπούρ, Φουστέρ, Μιραλάς (27' Ζαϊρί).

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Ντουντού, Ρόμενταλ, Πάντελιτς.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x