Ευγενία Κουντούρη

Η ώρα του Ριέρα

Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Αυτό είναι ένα γεγονός, όπως και το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει «πάρει» ακόμα από τον Ριέρα αυτά που ήλπιζε όταν τον έφερε στον Πειραιά. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τους μεγάλους παίκτες. Αυτό είναι ένα γεγονός, όπως και το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει «πάρει» ακόμα από τον Ριέρα αυτά που ήλπιζε όταν τον έφερε στον Πειραιά. Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ ήταν η «ηχηρή» μεταγραφή των Πειραιωτών και όλοι περίμεναν πως θα ο συγκεκριμένος παίκτης θα ηγηθεί της ομάδας του τη νέα σεζόν.

Σαφέστατα και έχει βοηθήσει στο να βρίσκεται ο Ολυμπιακός ένα βήμα πριν από την πραγματοποίηση του στόχου του, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν έχει φτάσει όμως στο επίπεδο που όλοι περίμεναν. Το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι μια καλή ευκαιρία να δείξει ο Ριέρα την κλάση του. Ενας μεγάλος ποδοσφαιριστής έχει «υποχρέωση» να κάνει την διαφορά στα ντέρμπι.

Ο Ολυμπιακός μπορεί σε λίγες ημέρες να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου, κερδίζοντας μέσα στο Καραϊσκάκη τον «αιώνιο αντίπαλο». Μπορεί το παιχνίδι αυτό να μην κρίνει κάτι ουσιαστικά όσον αφορά την βαθμολογία, όμως το «γόητρο» είναι πολλές φορές εξίσου σημαντικό.

Αν κάτι λείπει από την φετινή σεζόν για τους «ερυθρόλευκους» είναι η νίκη στα ντέρμπι. Το Σάββατο λοιπόν οι φίλοι της Πειραϊκής ομάδας περιμένουν από έναν παίκτη όπως είναι ο Ριέρα, να βγει μπροστά και να οδηγήσει τους συμπαίκτες του στη νίκη. Να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x