Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

«Η μισή Serie A έχει ρωτήσει για τον Βύντρα»

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Λουκά Βύντρα προχώρησε ο ατζέντης, Αντώνης Αποστολόπουλος. Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε στην ιστοσελίδα «calciomercatoweb.it» για τον και το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στο περιθώριο των δηλώσεών του, αναφέρθηκε τόσο στο δεξί μπακ του Παναθηναϊκού, όσο και στο συμπαίκτη του στο «τριφύλλι», Αλέξη Τζόρβα.

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Λουκά Βύντρα προχώρησε ο ατζέντης, Αντώνης Αποστολόπουλος. Ο γνωστός μάνατζερ μίλησε στην ιστοσελίδα «calciomercatoweb.it» για τον <Σωτήρη Κυργιάκοκαι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στο περιθώριο των δηλώσεών του, αναφέρθηκε τόσο στο δεξί μπακ του Παναθηναϊκού, όσο και στο συμπαίκτη του στο «τριφύλλι», Αλέξη Τζόρβα.

Διαβάστε εδώ τι είπε ο Αντώνης Αποστολόπουλος για τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ.

Σχετικά με τους δύο παίκτες των πρασίνων, ο Έλληνας μάνατζερ φέρεται να έχει πει:

«Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παίξει στην Ιταλία ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012 και πιστεύω ότι θα μπορούσε να μετακινηθεί με κάποιο μικρό ποσό. Πάνω από τις μισές ομάδες της Serie A με έχουν ρωτήσει για τον Λουκά Βύντρα, δεξί μπακ του Παναθηναϊκού και την Εθνικής ομάδας. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και φουλ μπακ δεν είναι εύκολο βρεις».

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x