Ευγενία Κουντούρη

Αναμενόμενο αποτέλεσμα

Θεωρώ λογικό πως η πρώτη ισοπαλία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε μετά από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την εξασφάλιση, ουσιαστικά του πρωταθλήματος. Είναι δεδομένο πως από δω και στο εξής οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν κίνητρο μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Θεωρώ λογικό πως η πρώτη ισοπαλία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα ήρθε μετά από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την εξασφάλιση, ουσιαστικά του πρωταθλήματος.

Είναι δεδομένο πως από δω και στο εξής οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν κίνητρο μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Σε αυτούς τους δύο αγώνες περιμένω να δω πάθος για τη νίκη από τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά καλό θα είναι να μην «χαλαρώσουν» υπερβολικά και χαλάσουν την καλή εικόνα που έχουν δημιουργήσει έως τώρα.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Ανεξάρτητα από το τι συνέβη την προηγούμενη αγωνιστική, Ο Ολυμπιακός παίρνει τον φετινό τίτλο γιατί ήταν η καλύτερη και η πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Κατάφερε να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα απουσιών αντιμετώπισε και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην κορυφή.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από την εικόνα των Πειραιωτών, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν η συνεργασία των Μιραλάς και Ριέρα. Οι δυο ποδοσφαιριστές έκαναν την διαφορά στο ξεκίνημα του αγώνα και το γκολ ήταν απλά η «επισφράγιση» της εξαιρετικής συνεργασίας τους. Θετική ήταν και η παρουσία του Ντουντού που προσπαθεί να επανέλθει.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν και πάλι αρκετές απουσίες. Παρόλο, λοιπόν, που μπήκαν δυνατά στο ματς, μετά το 0-1 κατέβασαν ρυθμούς, με αποτέλεσμα να «επιτρέψουν» στον Πανιώνιο να απειλήσει και τελικά να ισοφαρίσει με ένα «τυχερό» γκολ.

Η αποβολή του Ριέρα στην συνέχεια ήταν αυτή που ουσιαστικά έκανε τους «ερυθρόλευκους» να «παραδοθούν» και να «αποδεχτούν» την πρώτη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό το αποτέλεσμα αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο βαθμολογικά, ενώ για τον Πανιώνιο ήταν σαφώς ένα υπερπολύτιμος βαθμός.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x