Stoiximan Super League

Μία αγωνιστική στον Ριέρα

Ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Άλμπερτ Ριέρα από το αρμόδιο όργανο της λίγκας για την αποβολή του στο παιχνίδι Πανιώνιος-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, για χτύπημα εκτός φάσης στον Κοντοέ. Ο Ισπανός θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς την προσεχή Κυριακή με τον Εργοτέλη έχει δηλωθεί ότι θα εκτίσει ποινή για συμπλήρωση κίτρινων καρτών. Επιστροφή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δείτε το video με την αγκωνιά του Λέτο στον Τοροσίδη.

Ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής επιβλήθηκε στον Άλμπερτ Ριέρα από το αρμόδιο όργανο της λίγκας για την αποβολή του στο παιχνίδι Πανιώνιος-Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα, για χτύπημα εκτός φάσης στον Κοντοέ. Ο Ισπανός θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς την προσεχή Κυριακή με τον Εργοτέλη έχει δηλωθεί ότι θα εκτίσει ποινή για συμπλήρωση κίτρινων καρτών. Η επιστροφή του Ριέρα θα λάβει χώρα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Η συνέχεια στο σίριαλ

Το στοιχείο που, κατά τη γνώμη της, λειτουργεί ως ελαφρυντικό στη συμπεριφορά του Βασίλη Τοροσίδη -στην περιβόητη φάση με τον Λέτο- έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Όπως είχαν προαναγγείλει από χθες, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν βίντεο που δείχνει τι είχε προηγηθεί της κόκκινης κάρτας που πήρε ο Έλληνας αμυντικός και η οποία του στοίχισε την ποινή των πέντε αγωνιστικών.



Αναβολή για Μαρινάκη

Στις 17 Μαρτίου θα εκδικασθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως συνυπεύθυνης, για δηλώσεις του προέδρου των «ερυθρολεύκων», ο οποίος κατηγορείται για δυσφήμιση του αθλήματος. Η ίδια ημερομηνία ορίστηκε και για την υπόθεση της ανακοίνωσης της «Θύρας 7», που εμπεριείχε υβριστικά σχόλια για τον ΓΓΑ, Πάνο Μπιτσαξή.

Οι νομικοί εκπρόσωποι των Πειραιωτών, κ.κ Βούλτσης και Γιαννίκος, αρχικά ζήτησαν η εκδίκαση των δύο υποθέσεων να οριστεί για τις 24 Μαρτίου, επικαλούμενοι επαγγελματικό φόρτο εργασίας. Παράλληλα, όπως δήλωσαν, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να προσκομιστούν και επομένως απαιτείται επιπλέον χρόνος.

Τελικά, αποφασίστηκε να δοθεί αναβολή και ορίστηκε νέα ημερομηνία η 17η Μαρτίου.

Ο κ. Γιαννίκος πάντως, τόνισε: «Είμαστε σίγουροι για την αθώωσή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x