Stoiximan Super League

Καλώς τον κι ας άργησε

Έναν παλιό γνώριμο συνάντησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο λόγος για τον Λεονάρντο, που έχει δοθεί δανεικός στην Ιντερνασιονάλ, αλλά αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό και ήρθε για εξετάσεις. Ποιες οι πιθανότητες να επιστρέψει το καλοκαίρι.

Έναν παλιό γνώριμο συνάντησαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Ο λόγος για τον Λεονάρντο, ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης κι έκτοτε αντιμετωπίζει συνεχώς ενοχλήσεις. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ανήκει μέχρι το καλοκαίρι στην Ιντερνασιονάλ ως δανεικός, αλλά έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» για την επόμενη σεζόν.

Στα της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ.Καραϊσκάκης», ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και είναι πιθανό να πάρει ανάσες, ενώ ο Όλοφ Μέλμπεργκ παρότι αισθάνεται καλύτερα δεν προπονήθηκε και πάλι κανονικά. Εκτός μάχης για τον ερχόμενο αγώνα είναι οι τιμωρημένοι Τοροσίδης και Ριέρα, καθώς και ο τραυματίας Μπράβο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x