Το πρώτο βιβλίο για το pro

Το πρώτο βιβλίο για το Pro Evolution Soccer, «Proταθλητής στο ψηφιακό γήπεδο. Το τέλος στον φαύλο κύκλο της κ...φαρδίας» από τις εκδόσεις Οσελότος, είναι γεγονός!

Ο διάσημος pro gamer Γιάννης ‘‘petfield’’ Πέτκος γράφει το πρώτο βιβλίο που κυκλοφόρησε ποτέ για video game και το Pro Evolution Soccer ειδικότερα. Με κύρια όπλα του το ιδιαίτερο χιούμορ και την τεράστια εμπειρία του στα ψηφιακά γήπεδα, μας προσφέρει ένα μοναδικό βιβλίο, που συνδυάζει τη στοχαστική διάθεση και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου σε ένα άκρως γοητευτικό μείγμα.

Το βιβλίο αποτελείται από 3 μέρη. Το πρώτο μέρος είναι, ουσιαστικά, μια παρωδία του Ζαρατούστρα του Νίτσε. Ο συγγραφέας επινοεί τον Σοκερτούστρα και, με αυτό το προσωπείο, μας αποκαλύπτει τα μυστικά του pro, διακωμωδώντας ταυτόχρονα πρόσωπα και καταστάσεις. Το πομπώδες ύφος του Ζαρατούστρα συναντά την παιγνιώδη διάθεση του συγγραφέα. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του αιφνιδιασμού, ο συγγραφέας κρατά τον αναγνώστη συνεχώς σε εγρήγορση, εκσφενδονίζοντας ξεκαρδιστικές ατάκες την ώρα που ο Σοκερτούστρα στοχάζεται μεγαλόπνοα πάνω στο pro.

Το δεύτερο μέρος είναι εγχειριδιακού χαρακτήρα: αναλύονται όλες οι τακτικές παράμετροι του παιχνιδιού με έμφαση στις λεπτομέρειες.

Το τρίτο μέρος περιλαμβάνει ερωτήσεις και απαντήσεις, που καλύπτουν τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες όλων των παικτών, από τους πιο αρχάριους μέχρι και τους πιο προχωρημένους.Επικοινωνία με το συγγραφέα: 699-7153304, jpetfield2000@yahoo.gr

Αυτή την Κυριακή, 20 Μαρτίου, στις 14:00, στο κατάστημα Metropolis Live Stage θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου από τον Γιάννη «Petfield» Πέτκο. Το community του PES-League θα είναι εκεί.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ