Ευγενία Κουντούρη

Τώρα έδειξε πως μπορεί και να το άξιζε τελικά...

Μια σοφή παροιμία λέει πως «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Αυτό συνέβαινε το τελευταίο διάστημα και με το πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Κάτι αυτά που συνέβησαν στο Καραϊσκάκη τότε, κάτι οι κασέτες που κυκλοφόρησαν μετά, έδωσαν αστείες αφορμές σε ορισμένους για να απαξιώσουν τους «ερυθρόλευκους» και την επιστροφή τους στην κορυφή. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Μια σοφή παροιμία λέει πως «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Αυτό συνέβαινε το τελευταίο διάστημα και με το πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Κάτι αυτά που συνέβησαν στο Καραϊσκάκη τότε, κάτι οι κασέτες που κυκλοφόρησαν μετά, έδωσαν αστείες αφορμές σε ορισμένους για να απαξιώσουν τους «ερυθρόλευκους» και την επιστροφή τους στην κορυφή.

Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να έχει πολλές ανοιχτές πληγές, μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να διορθωθούν άμεσα, αλλά κανένα από αυτά δεν μπορεί να μειώσει την αξία των φετινών πρωταθλητών. Η εξάρα επί της ΑΕΚ ήταν η δικαίωσή τους. Το ότι κατέκτησαν και μαθηματικά τον τίτλο με μία τεράστια νίκη σε ένα ντέρμπι ήταν απλά η επισφράγιση της ανωτερότητας της ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα γιατί είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα και θα πρέπει όλοι να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και να αναγνωρίσουν το προφανές.

Συγχαρητήρια στον Ερνέστο Βαλβέρδε που επέστρεψε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Συγχαρητήρια στον MVP του πρωταθλήματος, Αριέλ Ιμπαγάσα και σε όλους τους συμπαίκτες του που μετέτρεψαν το ντέρμπι με την ΑΕΚ σε μία ανεπανάληπτη φιέστα. Συγχαρητήρια και στην διοίκηση των Πειραιωτών και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που πήρε μία ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης, μετά από μία τραγικά άσχημη σεζόν και την ξανάφερε στην κορυφή.

Οσον αφορά αυτό καθαυτό το ματς με τους «κιτρινόμαυρους», θα πρέπει φυσικά να σταθούμε στον εξαιρετικό Τζεμπούρ, που απέδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και ουσιαστικά με αυτή του την εμφάνιση ανανέωσε την συνεργασία του με την Πειραϊκή ομάδα. Το 38ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού θα μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους, για αρκετά νέα ρεκόρ που δημιούργησε, αλλά και για την απίστευτη-τεράστια αυτή νίκη επί της ΑΕΚ...

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x