Ευγενία Κουντούρη

Μίλαν - Μάρκο και στον Θρύλο

Το πρώτο γκολ της εθνικής Σερβίας κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία με έκανε να σκεφτώ πόσο θα μου άρεσε να έβλεπα και στον Ολυμπιακό μία συνύπαρξη του Γιοβάνοβιτς -Πάντελιτς. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο sport-fm.gr

Το πρώτο γκολ της εθνικής Σερβίας κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία με έκανε να σκεφτώ πόσο θα μου άρεσε να έβλεπα και στον Ολυμπιακό μία συνύπαρξη του Γιοβάνοβιτς -Πάντελιτς.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ήθελα να δω στον Πειραιά και πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα τον παραχωρούσε με ένα «λογικό» ποσό.

Είναι δεδομένο πως οι Πειραιώτες την επόμενη χρονιά θα χρειαστεί να βασιστούν σε περισσότερους παίκτες απ' ότι έκαναν φέτος.

Το Τσάμπιονς Λιγκ «απαιτεί» ένα μεγαλύτερο ρόστερ και μπορεί οι παίκτες που είχε φέτος στην διάθεση του ο Βαλβέρδε να ήταν αρκετοί για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται ενίσχυση.

Ενίσχυση με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους που θα μπορέσουν να διατηρήσουν την ομάδα στην κορυφή, στην Ελλάδα και παράλληλα να κάνουν μία αξιόλογη πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Γιοβάνοβιτς θα μπορούσε να προσαρμοστεί εύκολα. Είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πτέρυγα όσο και πίσω από τον επιθετικό.

Θα ήταν, κατά την άποψή μου, μία πολύτιμη προσθήκη. Πιστεύω ότι μία συνεργασία Μίλαν-Μάρκο στον Ολυμπιακό θα είχε, όπως και στην εθνική ομάδα της Σερβίας, θα είχε θετικότατα αποτελέσματα.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x