Ευγενία Κουντούρη

Κέρδισαν και οι δύο

Είναι από τις σχέσεις που κέρδισαν και οι δύο. Μια σχέση δούναι και λαβείν. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός κέρδισε με την επιστροφή του Ερνέστο μια και παρουσίασε ένα σύνολο σοβαρό που κατά διαστήματα έπαιζε και καλό ποδόσφαιρο. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Είναι από τις σχέσεις που κέρδισαν και οι δύο. Μια σχέση δούναι και λαβείν. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός κέρδισε με την επιστροφή του Ερνέστο μια και παρουσίασε ένα σύνολο σοβαρό που κατά διαστήματα έπαιζε και καλό ποδόσφαιρο.

Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός πως και ο Βάσκος βγήκε κερδισμένος από την συγκεκριμένη συνεργασία. Στις 6 Αυγούστου που μίλησε με τον Μαρινάκη ήταν στο ταμείο ανεργίας. Πιθανόν θα περίμενε ν' αδειάσει κάποιος πάγκος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Δουλειά όμως δεν είχε τότε και δεν είναι σίγουρο ότι θα είχε. Είχε φύγει άλλωστε ως αποτυχημένος από την Βιγιαρεάλ.

Γυρνώντας στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό όχι μόνο ήταν το απόλυτο αφεντικό, όχι μόνο έγιναν τα περισσότερα χατίρια του πραγματικότητα αλλά στο τέλος της σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα έχει ανεβάσει και πάλι τις μετοχές στο... ισπανικό χρηματιστήριο.

Κατανοώ το προσωπικό πρόβλημα του Ερνέστο. Όμως σε μια σχέση που αμφότεροι είναι κερδισμένοι δεν βλέπω λόγο γιατί να μην συνεχιστεί... Και ο Βαλβέρδε το παλεύει. Θέλει να μείνει και κάνει ότι μπορεί γι' αυτό! Τουλάχιστον και δύο πλευρές φαίνεται να αναγνωρίζουν πως έδωσαν, αλλά και πήραν από αυτή την συνεργασία.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x