Ευγενία Κουντούρη

Αγοράζουν αλλά και πουλάνε

Όλοι γνωρίζουν πως φέτος ο Ολυμπιακός έχει μεγάλα σχέδια για την μεταγραφική περίοδο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να ξοδέψει αρκετά χρήματα προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με ποιοτικούς παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Όλοι γνωρίζουν πως φέτος ο Ολυμπιακός έχει μεγάλα σχέδια για την μεταγραφική περίοδο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να ξοδέψει αρκετά χρήματα προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας με ποιοτικούς παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Της Ευγενίας Κουντούρη

Είναι όμως δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ανοιχτοί και στο ενδεχόμενο να πουλήσουν ποδοσφαιριστές, εάν φυσικά υπάρξουν προτάσεις που θα κριθούν αξιόλογες.

Αυτό αφορά ΟΛΟΥΣ τους παίκτες της ομάδας.

Από τον Τοροσίδη και τον Πάντελιτς μέχρι και τον Μιραλάς. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να θεωρείται αναντικατάστατος από τους Πειραιώτες. Οποιοσδήποτε μπορεί να αποχωρήσει, εάν φυσικά έρθει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τους πρωταθλητές. Δεν έχει μπει «πωλητήριο» σε κανέναν, αλλά δεν υπάρχει και κάποιος που να μην παραχωρείται.

Οι μεταγραφές λοιπόν που θα γίνουν μπορεί εώς έναν βαθμό να εξαρτηθούν και από το εάν και ποιοι παίκτες θα πουληθούν. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη θέσει τις προτεραιότητες του όσον αφορά τις θέσεις στις οποίες θα αποκτηθούν παίκτες, όμως τα δεδομένα και οι προτεραιότητες μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν.

Αυτό που «βγαίνει» από την πλευρά του Ολυμπιακού είναι πως ο στόχος για την ερχόμενη σεζόν είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με την φετινή. Αυτό βέβαια σημαίνει πως εάν πουληθεί κάποιος ή κάποιοι από τους φετινούς στυλοβάτες των πρωταθλητών, οι αντικαταστάτες τους θα είναι τουλάχιστον ισάξιοι. Εχουν άραγε ήδη βρεθεί; Σε αυτό θα κριθούν οι Βαλβέρδε, Μαθία και Κοβάσεβιτς..

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x