Ευγενία Κουντούρη

Ποιος δεν θα διάλεγε τον Πιζάρο;

Δεκάδες ονόματα παικτών παρελαύνουν αυτές τις ημέρες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως μεταγραφικοί στόχοι. Αυτό φυσικά είναι αναμενόμενο, αφού κάθε ομάδα εξετάζει πάντα δεκάδες περιπτώσεις προτού καταλήξει στους «εκλεκτούς». Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Δεκάδες ονόματα παικτών παρελαύνουν αυτές τις ημέρες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως μεταγραφικοί στόχοι.

Αυτό φυσικά είναι αναμενόμενο, αφού κάθε ομάδα εξετάζει πάντα δεκάδες περιπτώσεις προτού καταλήξει στους «εκλεκτούς».

Της Ευγενίας Κουντούρη

Είναι δεδομένο και γνωστό πως η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» σκοπεύει να ξοδέψει αρκετά χρήματα προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επόμενης σεζόν και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από όλες τις υποθέσεις που απασχολούν τους πρωταθλητές πάντως, προσωπικά θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που φαίνεται να έχει πρώτο όνομα στην λίστα αυτό του Πιζάρο.

Είναι σαφώς μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και οι πιθανότητες να γίνει τελικά αυτή η μεταγραφή είναι ίσως λιγότερες από 20%.

Ο πρόεδρος των Πειραιωτών όμως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα καταφέρει και φυσικά δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος φίλος του Ολυμπιακού που δεν επιθυμεί να δει τον συγκεκριμένο παίκτη να φοράει την «ερυθρόλευκη».

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Πιζάρο είναι ο «διακαής πόθος» του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών και φυσικά όλοι αντιλαμβάνονται πως μία τέτοια προσθήκη θα μπορούσε να κάνει την διαφορά.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή από το «πάνω ράφι», σε καλή ηλικία που θα μπορούσε με την παρουσία του να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας ένα σκαλί παραπάνω.

Ακόμα κι αν τελικά η υπόθεση αυτή δεν έχει θετική κατάληξη (που είναι και το πι πιθανό) το γεγονός και μόνο πως οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με αυτή την περίπτωση δείχνει πως ο πήχης έχει όντως μπει ψηλά.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι πως τουλάχιστον ένας παίκτης «επιπέδου Πιζάρο» θα βρίσκεται στο λιμάνι την επόμενη σεζόν.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x