Ευρώπη

Νίκησε Κρίλια και βρίσκει... Κρίλια

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε με 86-65 την Κρίλια για την 27η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του ρωσικού πρωταθλήματος. Έτσι η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας εξασφάλισε τη δεύτερη θέση με 18 νίκες και 9 ήττες και στον πρώτο γύρο των play-offs, που αρχίζει τη Δευτέρα, θα ξαναβρεί μπροστά της την Κρίλια, με πλεονέκτημα έδρας σε μία σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες. Χίμκι-Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, Ούνιξ Καζάν-Νίζνι και Λοκομοτίβ Κουμπάν-Ενισέι τα άλλα τρία ζευγάρια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνέτριψε με 86-65 την Κρίλια για την 27η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του ρωσικού πρωταθλήματος. Έτσι η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας εξασφάλισε τη δεύτερη θέση με 18 νίκες και 9 ήττες και στον πρώτο γύρο των play-offs, που αρχίζει τη Δευτέρα, θα ξαναβρεί μπροστά της την Κρίλια, με πλεονέκτημα έδρας σε μία σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες.

Ο Σάσα Κάουν και ο Βίκτορ Χριάπα με 16 και 15 πόντους αντίστοιχα ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές των νικητών, ενώ ο Σάνι Μπετσίροβιτς ανήμερα των 30ων του γενεθλίων είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Η Ούνιξ Καζάν συνέτριψε με 90-69 την ουραγό Τριούμφ και τελείωσε την κανονική περίοδο πρωτοπόρος και με 21 νίκες. Έτσι θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τη Νίζνι, που κατέλαβε την όγδοη θέση.

Η Χίμκι με 30 πόντους του Τόμας Κελάτι (7/10 τρίποντα) επιβλήθηκε 86-78 της Ντιναμό Μόσχας κι έφτασε τις 17 νίκες. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έπαιξε για 12 λεπτά χωρίς να πάρει επιθετική προσπάθεια αλλά είχε 2 ασίστ και ισάριθμα ριμπάουντ. Η Χίμκι τερμάτισε τέταρτη και θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Η τελευταία επικράτησε 82-74 της Ενισέι με τον Πατ Μπέβερλι να αγγίζει το τριπλ νταμπλ έχοντας 21 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Τέλος, η Λοκομοτίβ Κουμπάν γνώρισε εντός έδρας ήττα με 89-76 από τη Νίζνι, αλλά κατέλαβε την τρίτη θέση και θα αναμετρηθεί στον πρώτο γύρο με την έκτη Ενισέι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x