Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου 5-1 (Τελικό)

Όνειρα Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ μέχρι να πάρει μπρος ο Σισέ… Ο Γάλλος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 2-0 επί της ΑΕΚ, «κλείδωσε» την κορυφή για τους «πράσινους» και… έκλεψε το ευρωπαϊκό σεντόνι που κράταγε μέχρι εκείνη τη στιγμή (58’) στην Τούμπα ο «Δικέφαλος του Βορρά», διαλύοντας με σκορ 5-1 τον Ολυμπιακό Βόλου. Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Όνειρα Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο ΠΑΟΚ μέχρι να πάρει μπρος ο Σισέ…

Ο Γάλλος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 2-0 επί της ΑΕΚ, «κλείδωσε» την κορυφή για τους «πράσινους» και… έκλεψε το ευρωπαϊκό σεντόνι που κράταγε μέχρι εκείνη τη στιγμή (58’) στην Τούμπα ο «Δικέφαλος του Βορρά», διαλύοντας με σκορ 5-1 τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αποχαιρέτησε με γκολ τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Μουσλίμοβιτς, που γνώρισε την αποθέωση στο τελευταίο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα. Σαλπιγγίδης (2), Βιεϊρίνια και Αρίας σημείωσαν τα υπόλοιπα τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι του Σολάκη, που όπως και ο Σαβίνι αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο φινάλε.

Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr



93' Λήξη της αναμέτρησης.

87' Αποβολή για τον Σολάκη. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου εμπόδισε τον Βιεϊρίνια να εκτελέσει το πλάγιο και είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

83' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, 5-1. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρτίν που ευστόχησε και έκανε το 5-1.

82' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σαβίνι ανέτρεψε τον Σολάκη, είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

79' Κίτρινη κάρτα δέχεται ο Ρόκας

74'Κίτρινη κάρτα στον Σολάκη.

67' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 5-0! Μπαλιά στον κενό χώρο του Λίνο για τον Μουσλίμοβιτς, απέναντι από τον Γιακούποβιτς ο Βόσνιος, πλασάρει σωστά, σκοράρει και πανηγυρίζει σαν τρελός μπροστά από τους φίλους του «Δικέφαλου». «Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ», γράφει το μπλουζάκι που φοράει μέσα από τη φανέλα.

65’ Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Βγαίνει ο Αθανασιάδης και περνάει μέσα σε αποθέωση ο Μουσλίμοβιτς, ίσως στο τελευταίο του παιχνίδι με τους «ασπρόμαυρους».

64' Παρατηρείται με κίτρινη κάρτα ο Σαβίνι.

61' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ολυμπιακός Βόλου. Ο Άλβαρεζ δίνει την θέση του στον Ζέρη.

58’ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ωραία ενέργεια του Λίνο, βρίσκει χώρο και σουτάρει, δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

51’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 4-0! Ο Φωτάκης βρίσκει τον Σαλπιγγίδη, σουτάρει μέσα από την περιοχή ο Έλληνας επιθετικός, κοντράρει η μπάλα σε αμυνόμενο, αλλάζει πορεία και καταλήγει στα δίχτυα.

46’ Δεύτερη αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ακόστα πέρασε στην θέση του Ζαραδούκα.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

* Στην ανάπαυλα βραβεύθηκε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

45+3' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45+3' Βλέπει την κίτρινη κάρτα ο Λίνο.

45' Τρία λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

39’ Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ζέλεσι περνάει στον αγωνιστικό χώρο αντί του Νέμεθ, φεύγει άρον-άρον για τα αποδυτήρια ο Ούγγρος.

39' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 3-0! Ο Αθανασιάδης μοιράζει στον Σνάουτσνερ, ο Πολωνός βγαίνει επικίνδυνα από δεξιά, στρώνει στον Αρίας και ο Κολομβιανός με ένα κεραυνό αφήνει άγαλμα τον Γιακούποβιτς.

30' Νέα ατυχία για τον ΠΑΟΚ! Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Χαλκιάς (πρόβλημα στον δικέφαλο η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου), παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς.

26’ Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Σε θέση βολής ο Σαλπιγγίδης, πέφτει και σώζει ο Γιακούποβιτς, στην επαναφορά ο Φωτάκης, σουτάρει μέσα από την περιοχή, σε ετοιμότητα και πάλι ο Ελβετός!

19’ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΟΚ! Πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο για τον Μπαλάφα, επιστρατεύεται ο Σαβίνι, παρότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Με ένεση θα παίξει ο Ιταλός!

16' Δεν υπάρχει σκορ στο ΑΕΚ-ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τώρα η κατάσταση, ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που κερδίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

12’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 2-0! Υπέροχη ενέργεια από τον Βιεϊρίνια, αποφεύγει ωραία τον Ρόκα και με μια φωτοβολίδα από 25 μέτρα στέλνει την μπάλα στο αριστερό παράθυρο και διπλασιάζει τα τέρματα του «Δικέφαλου του Βορρά».

1’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, 1-0! 12 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανοίγει το σκορ! Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στη σέντρα, ο Λίνο έφυγε σφαίρα από τα αριστερά, γύρισε παράλληλα στην περιοχή και ο Σαλπιγγίδης με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

1' Έναρξη του αγώνα.

* Περίπου 20.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προσέλθει στο γήπεδο της Τούμπας.

* Τον Αντελίνο Βιεϊρίνια ανέδειξε MVP του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν ο κόσμος του "Δικέφαλου του Βορρά".

* «Να πας σε αυτούς που χειροκροτάς», αναγράφεται με πράσινα γράμματα σε πανό που έχει σηκωθεί στην Θύρα και έχει στόχο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς (30' Kρέσιτς), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Μπαλάφας (19' Σαβίνι), Λίνο, Βιτόλο, Αρίας, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης (65' Μουσλίμοβιτς).

Στον πάγκο: Ελ Ζαρ, Κουτσιανικούλης, Τσουκαλάς, Πετρίσεβιτς.

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ρόκκας, Ζαραδούκας, Γκότοβος, Αλβάρεζ (61' Ζέρης), Νέμεθ, Μπρέσκα, Μόνχε, Σολάκης, Μαρτίν.

Στον πάγκο: Ρόκα, Τομάς, Αναστασίου, Ακόστα, Σέλεζι, Ψυχογιός.

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Μπιτσίδης (Θράκης)
Γήπεδο: Τούμπα



Την τελευταία μάχη για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ δίνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα. Την ίδια ώρα που θα έχει τεντωμένο… τ’ αυτί του στο ΟΑΚΑ, περιμένοντας γκέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ.

Όπως έλεγαν και τις προηγούμενες ημέρες οι Θεσσαλονικείς, ένα… δώρο από την ΑΕΚ θα ήταν καλοδεχούμενο, μια και μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» τους προσπέρασαν, ανέβηκαν στην κορυφή και έχουν τον πρώτο λόγο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την άλλη, όσο κι αυτό μοιάζει παράξενο, οι Βολιώτες… βολεύονται και με ήττα, καθώς σε περίπτωση που η ΑΕΚ τερματίσει στην κορυφή και εκείνοι τελευταίοι στην διαδικασία χάνουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο (καταλήγει στα χέρια του Ατρομήτου ως φιναλίστ του Κυπέλλου).

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο δικαίωσης της ΑΕΚ στη διαμάχη με τον Αχιλλέα Μπέο, με αφορμή την παράνομη είσοδο του παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού. Κάτι που μοιραία θα αλλάξει τους συσχετισμούς, αφού οι τρεις πόντοι θα δοθούν στην «Ένωση» στα… χαρτιά, παρά τη νίκη των Θεσσαλών με 1-0.

Η βαθμολογία

2. Παναθηναϊκός 10 (7-5)
3. ΠΑΟΚ 9 (6-7)
4. ΑΕΚ 8 (6-4)
5. Ολυμπιακός Βόλου 6 (4-7)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x