Stoiximan Super League

Στην ΑΕΚ ο… «νέος Δέλλας»!

Με ακόμα πιο… νέο αίμα απ’ όσο αναμενόταν ξεκινάει την ελληνοποίηση η ΑΕΚ! Την ώρα που η «Ένωση» ετοιμάζεται να κλείσει τους Κοντοέ και Σιαλμά, το… έκανε ήδη με τον νεαρό Μαυρουδή Μπουγαΐδη! Ο 18χρονος στόπερ του Άρη (που λόγω σωματοδομής και… προέλευσης έχει κολλήσει από τώρα το «νέος Δέλλας») τα βρήκε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα!

Με ακόμα πιο… νέο αίμα απ’ όσο αναμενόταν ξεκινάει την ελληνοποίηση η ΑΕΚ!

Την ώρα που η «Ένωση» ετοιμάζεται να κλείσει τους Κοντοέ και Σιαλμά, το… έκανε ήδη με τον νεαρό Μαυρουδή Μπουγαΐδη!

Ο 18χρονος στόπερ του Άρη (που λόγω σωματοδομής και… προέλευσης έχει κολλήσει από τώρα το «νέος Δέλλας») τα βρήκε σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους» και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπουγαΐδη με την ομάδα U-20 του Άρη (την οποία βοήθησε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια φέτος) τον έφεραν στην Εθνική Νέων -αλλά και στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Εκείνη, λοιπόν -με μελετημένες κινήσεις- εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο νεαρός μένει ελεύθερος από τον Άρη (είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο όταν ήταν 16) και πριν εκείνος απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που του είχε κατατεθεί, συμφώνησε η ίδια μαζί του για συμβόλαιο πέντε χρόνων.

Ο (ύψους 1,90) Μπουγαΐδης ξεκίνησε σε μικρή ηλικία στην ερασιτεχνική ομάδα του Αγίου Αθανασίου, συνέχισε έπειτα στον Αγροτικό Αστέρα κι εκεί τον «ανακάλυψε» ο Θόδωρος Δαλκίδης -προπονητής της ομάδας Νέων του Άρη. Οι πολύ καλές εμφανίσεις, δε, που πραγματοποίησε με τη φανέλα της κατά τη χρονιά που πέρασε, ήταν εκείνες που τον έβαλαν «στο μάτι» της ΑΕΚ και… προσεχώς (όπως φαίνεται) και στο ρόστερ της!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x