Stoiximan Super League

Κάνουν… Τούρκο τον Σκόκο!

Τα σενάρια για μετακόμιση του Νάτσο Σκόκο στην Εσκισεχίρ… εξελίσσουν στην Τουρκία. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sakaryagazetesi», ο σύλλογος της γειτονικής χώρας έχει φτάσει ήδη σε καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό και πλέον περιμένει απάντηση της ΑΕΚ, στην πρόταση να τον ανταλλάξει με τον 20χρονο Μπατουχάν Καραντενίζ!

Τα σενάρια για μετακόμιση του Νάτσο Σκόκο στην Εσκισεχίρ… εξελίσσουν στην Τουρκία.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sakaryagazetesi», ο σύλλογος της γειτονικής χώρας έχει φτάσει ήδη σε καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό και πλέον περιμένει απάντηση της ΑΕΚ, στην πρόταση να τον ανταλλάξει με τον 20χρονο Μπατουχάν Καραντενίζ!

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο Καραντενίζ (για τον οποίο έχει ακουστεί στο παρελθόν και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού) αποτελεί μέρος της πρότασης του τουρκικού συλλόγου -χωρίς να αναφέρεται, πάντως, αν σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και χρήματα.

Μπορεί, λοιπόν, ο «Μπάτου» να αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση (επιθετικός, 1,94 ύψος, ήδη διεθνής με την εθνική Τουρκίας), ωστόσο από την ΠΑΕ ΑΕΚ δεν φαίνεται να τίθεται καν θέμα, αφού πρόθεσή της είναι να κρατήσει τον Σκόκο -ή να τον πουλήσει, μόνο σε μια περίπτωση που δεχθεί μια πρόταση των 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x