Stoiximan Super League

Τα είπε με τις λίγκες ο Πιλάβιος

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκεσε η σύσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου με την ηγεσία των πρωταθλημάτων των μεγάλων κατηγοριών για τα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Πατρίκ Κομνηνό, τον Σπύρο Καλογιάννη από την Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Σχεδόν τρεις ώρες διήρκεσε η σύσκεψη του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου με την ηγεσία των πρωταθλημάτων των μεγάλων κατηγοριών για τα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Πατρίκ Κομνηνό, τον Σπύρο Καλογιάννη από την Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής, αλλά και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Ο τελευταίος, που αποχώρησε μετά από την πρώτη ώρα της σύσκεψης καθώς-προφανώς-είχε καλύψει τα θέματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, αποχωρώντας δήλωσε: «Ήταν μία εποικοδομητική συζήτηση. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να διευθετηθούν. Πάντως το κλίμα είναι καλό για να δοθεί λύση σε πολλά προβλήματα που αφορούν τους ποδοσφαιριστές, όπως τα συμβόλαια και τη διεξαγωγή των πλέι οφ και των πλέι άουτ».

Κανείς από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στη σύσκεψη δεν έκανε δηλώσεις...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x