Ευγενία Κουντούρη

Μπορεί να περιμένει για μία-δύο περιπτώσεις

Ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να έχει τελειώσει με τις περισσότερες μεταγραφές μέχρι τις 4 Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Άφησε ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο να υπάρξουν και μία-δύο προσθήκες που θα γίνουν αργότερα. Γράφει η Ευγενία Κουντούρη στο www.sport-fm.gr

Ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να έχει τελειώσει με τις περισσότερες μεταγραφές μέχρι τις 4 Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας. Άφησε ανοιχτό όμως το ενδεχόμενο να υπάρξουν και μία-δύο προσθήκες που θα γίνουν αργότερα σημειώνοντας:

«Αυτό δεν σημαίνει πως ένας ή δύο ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αποκτηθούν αργότερα. Όλες οι ομάδες ψάχνουν ευκαιρίες, αλλά δεν θέλουμε να ψάχνουμε -όπως ενδεχομένως έγινε προηγούμενες χρονιές- να πάρουμε παίκτες 30-31 Αυγούστου. Όχι να βρούμε παίκτες από τα αζήτητα. Στις 20 Ιουλίου ή 10 Αυγούστου δεν είναι απαγορευτική ημερομηνία για να κάνεις μια καλή μεταγραφή».

Αυτό ακριβώς είναι το «σχέδιο» των Πειραιωτών όσον αφορά στις προσθήκες που θα κάνουν την διαφορά ενόψει της νέας περιόδου. Πρόκειται για τον επιθετικό και τον δημιουργικό χαφ και φυσικά δεν είναι τυχαίο πως ενώ σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις τα ονόματα των «στόχων» είναι λίγο-πολύ γνωστά, για τις συγκεκριμένες δύο μεταγραφές έχουμε έως τώρα τις λιγότερες πληροφορίες όσον αφορά τους υποψηφίους.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους ήδη κάποιες περιπτώσεις όμως γνωρίζουν πως όσο νωρίτερα κάνουν κίνηση για την απόκτησή τους, τόσο πιο ακριβά θα τους κοστίσουν οι μεταγραφές. Η περίοδος, που φαίνεται πως σκοπεύουν να κινηθούν για να κλείσουν τους δύο παίκτες είναι η ιδανική. Ούτε πολύ αργά, που πλέον θα έχουν μείνει όσοι ποδοσφαιριστές απλά δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι άλλο, αλλά ούτε και τόσο νωρίς που ακόμα δεν έχουν προκύψει αρκετές «ευκαιρίες». Επιπλέον δύο μόνο παίκτες και μάλιστα υψηλού επιπέδου δεν θα έχουν πρόβλημα να προσαρμοστούν και να προσφέρουν. Μπορούν οι «ερυθρόλευκοι» να περιμένουν.

Για επικοινωνία με τον συντάκτη μέσω twitter: @ekountouri

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x