Ευγενία Κουντούρη

Ο Κοστάντσο ανακοίνωσε "ΠΑΕ Ολυμπιακός"

Γράφοντας "ΠΑΕ Ολυμπιακός" στον λογαριασμό του στο twitter ο Φράνκο Κοστάντσο ανακοίνωσε την συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους»για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας ήρθε αποφασισμένος να πετύχει, σημειώνοντας μάλιστα πως στόχος του είναι να αναπληρώσει επάξια τον Νικοπολίδη, κάτι που όλοι γνωρίζουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Γράφοντας "ΠΑΕ Ολυμπιακός" στον λογαριασμό του στο twitter ο Φράνκο Κοστάντσο ανακοίνωσε την συμφωνία του με τους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας ήρθε αποφασισμένος να πετύχει, σημειώνοντας μάλιστα πως στόχος του είναι να αναπληρώσει επάξια τον Νικοπολίδη, κάτι που όλοι γνωρίζουν πως είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο 31χρονος γκολκίπερ έχει εμπειρία και είναι σαφώς μία επιλογή με λογική. Εχει αγωνιστεί σε 44 Ευρωπαϊκά ματς, έχει αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι πως αγωνιζόταν σε μία ομάδα στα «μέτρα» του Ολυμπιακού. Ως τερματοφύλακας της Βασιλείας γνωρίζει καλά πως είναι να αντιμετωπίζει μικρή πίεση στα παιχνίδια πρωταθλήματος (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και να γίνεται το «αουτσάιντερ» στα Ευρωπαϊκά ματς. Γνωρίζει τι σημαίνει να αλλάζει η δυναμικότητα του αντιπάλου του από Τετάρτη σε Κυριακή και έχει μάθει να προσαρμόζεται.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως η επιλογή του δεν έχει ρίσκο. Εχουμε πει όμως επανειλημμένα πως οποιαδήποτε επιλογή για την θέση του τερματοφύλακα θα εμπεριείχε ρίσκο, αφού η αντικατάσταση του Αντώνη Νικοπολίδη (και η σύγκριση μαζί του) ήταν ίσως το δυσκολότερο έργο για τους Πειραιώτες.

Ο Φράνκο Κοστάντσο είναι μία μεταγραφή από εκείνες που μπορεί να αποδειχθούν «χρυσές», αλλά είναι δεδομένο πως ήδη η ευθύνη που έχει πέσει στους ώμους του είναι μεγάλη. Η «κατάρα» του τερματοφύλακα είναι πως πολύ εύκολα μπορεί αν εκτεθεί. Θα χρειαστεί χρόνο και στήριξη και ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει να κάνει τα λόγια του πράξη και να δημιουργήσει την δική του ιστορία στην ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x