Stoiximan Super League

«Δίπλα στον ΠΑΟΚ σε ό,τι χρειαστεί»

Με χρόνια με καιρούς, πάλι στον ΠΑΟΚ θα ‘ναι. Τη σχέση πάθους που ανέπτυξε στο διάστημα που ήταν κάτοικος Τούμπας, επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Σταντάρ Λιέγης, εξέφρασε τη σιγουριά ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Ζαγοράκη και των συνεργατών του σε ό,τι τον χρειαστούν.

Με χρόνια με καιρούς, πάλι στον ΠΑΟΚ θα ‘ναι.

Τη σχέση πάθους που ανέπτυξε στο διάστημα που ήταν κάτοικος Τούμπας, επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο Πορτογάλος, που πρόσφατα έλυσε τη συνεργασία του με την Σταντάρ Λιέγης, εξέφρασε τη σιγουριά ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον «Δικέφαλο του Βορρά» και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Ζαγοράκη και των συνεργατών του σε ό,τι τον χρειαστούν.

«Κάποια στιγμή θα επιστρέψω. Όταν περάσεις από τον ΠΑΟΚ έχεις πάντα την ομάδα στην καρδιά σου. Προς το παρών ξεκουράζομαι και απολαμβάνω τις διακοπές μου μαζί με τους φίλους μου. Είναι πολύ όμορφα στην Ελλάδα γι' αυτό και διάλεξα ξανά να κάνω διακοπές εδώ. Μετά θα δω τι θα κάνω. Αποχώρησα από την Σταντάρ αφού παραιτήθηκε ο Ντ' Ονόφριο με τον οποίο ήμουν συνεργάτης. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουμε μαζί ή θα κάνω κάτι άλλο. Σίγουρα όμως θα μείνω στο ποδόσφαιρο. Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορώ να μείνω μακριά από τα αποδυτήρια. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου», τόνισε στα «ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» και συνέχισε:

«Παρακολουθώ τα νέα και τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, αλλά και την Ελλάδα. Στο μυαλό μου και στην καρδιά μου ο ΠΑΟΚ είναι μαζί με τις άλλες μεγάλες ομάδες που αγωνίστηκα, την Πόρτο, Λάτσιο και την Ιντερ. Εδώ στην Ελλάδα αποφάσισα να κλείσω την καριέρα μου με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτό λέει πολλά. Έκανα πολλούς φίλους εδώ και διατηρώ άριστες σχέσεις με τον Ζαγοράκη, τον Κωνσταντινίδη και τον Βρύζα. Ξέρουν ότι θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν».

Στη διάρκεια της συνέντευξης κατέθεσε άλλη μια απόδειξη της... τρέλας που κουβαλάει. Πήρε ένα σημαιάκι του ΠΑΟΚ και άρχισε να φωνάζει το γνωστό σύνθημα...«Ωωω ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μέσ' το μυαλό»! Στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς είχε πολλές τέτοιες στιγμές -θετικές και αρνητικές. Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Ωστόσο έδειξε να πιστεύει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό να επιτευχθεί στο μέλλον: «Να συνεχίσει να δουλεύει όπως τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ έφτασε στο αγωνιστικό επίπεδο να κοιτάζει στα ίσια τις ομάδες των Αθηνών. Πέρσι είχαμε φτάσει κοντά, αλλά δεν μας άφησαν οι διαιτητές. Είναι και αυτό ένα σημαντικό πρόβλημα που πρέπει να το ξεπεράσει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x