Stoiximan Super League

Ο Σισέ… αποχαιρετά

Η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο Γάλλος επιθετικός, μάλιστα, θα δώσει για το σκοπό αυτό ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους φίλους του στην Ελλάδα, στις 24 Ιουνίου στο κλαμπ «Gaz» της Χαλκίδας. Η πρόσκληση αναφέρει «The best farewell party ever», ήτοι «το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ». Δείτε την πρόσκληση.

Η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο Γάλλος επιθετικός, μάλιστα, θα δώσει για το σκοπό αυτό ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους φίλους του στην Ελλάδα, στις 24 Ιουνίου στο κλαμπ «Gaz» της Χαλκίδας.

Η πρόσκληση (που μπορείτε να δείτε σε ένθετη φωτο) αναφέρει «The best farewell party ever», ήτοι «το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ». Ήδη αρκετοί καλεσμένοι έχουν λάβει τις σχετικές προσκλήσεις για το πάρτι στο οποίο ο Σισέ θα αναλάβει και ρόλο dj!

Ο Γάλλος σταρ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λάτσιο για της ετήσιες απολαβές του (1,7 εκατ. ευρώ), ενώ εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και με τον Παναθηναϊκό σε ένα ποσό πάνω από τα 5,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x