Koriopolis

Διάλογος Ψωμιάδη-Αγνώστου

Tην 5-5-2011 ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον «Γιώργο», αγνώστων λοιπόν στοιχείων, κάτοχο του υπ' αριθ. 6979****** κινητού τηλεφώνου και αναφέρουν τα εξής:

Tην 5-5-2011 ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον «Γιώργο», αγνώστων λοιπόν στοιχείων, κάτοχο του υπ' αριθ. 6979****** κινητού τηλεφώνου και αναφέρουν τα εξής:

«Μ.: Έλα, γιατρέ.
Γ.: Ναι.
Μ.: Γιώργο, θέλω μια χάρη. Είμαι στη Θεσσαλονίκη εδώ και δεν θέλω να πάω μάρτυρας, είμαι αύριο σε ένα γ... δικαστήριο στην Αθήνα και δεν θέλω να πάω.
Γ.: Ναι, τι θέλετε;
Μ.: Μου είπε τώρα ο δικηγόρος, ένα χαρτί θέλει, ότι έχω κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να μετακινηθώ.
Γ.: Πού να το στείλουμε;
Μ.: Θα 'ρθουν να το πάρουν εκεί, αλλά να σου πω κάτι, μπορούμε να το πάρουμε πιο επίσημο, να ναι μια μ... από κανένα φίλο σου μέσα εκεί στο νοσοκομείο να μας δώσουνε;
Γ.: Αυτό το χαρτί που δίνουμε, γράφει επάνω, μπαίνει μια σφραγίδα από τον ιατρικό σύλλογο και είναι επίσημο, δεν είναι απλό και αυτό πάει σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις. Για πότε είναι αυτό;
Μ.: Αύριο είναι. Για το Ι' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας.
Γ.: Μη στενοχωριέσαι, δεν θα έχουμε πρόβλημα, εγώ θα έχω και προγενέστερη ημερομηνία, απλά να έρθει κάποιος να το πάρει, γιατί θέλει και μια σφραγίδα από τον Ιατρικό Σύλλογο.
Μ.: Ναι, ωραία, να στείλω τη Μελίνα να το πάρει και να πάει και στον ιατρικό σύλλογο.
Γ.: Να 'ρθει.
Μ.: Έρχεται τώρα στο γραφείο, αλλά γράψε κάτι δυνατό.
Γ.: Μη στενοχωριέσαι, θα γράψω.
Εν συνεχεία ο Μάκης ΨΩΜΙΑΔΗΣ τηλεφωνεί στη Μελίνα και της λέει να πάει στο γραφείο του «ΤΟΥΚΤΟΥΡΙΔΗ», να πάρει το χαρτί και μετά να πάει στον ιατρικό σύλλογο.
»



*Όλοι οι ανωτέρω διάλογοι μεταφέρονται όπως έχουν δημοσιευθεί στο σημερινό φύλλο της Sportday.

Το www.sport-fm.gr θεωρεί και αναγνωρίζει πως όλοι οι κατηγορούμενοι ή φερόμενοι ως κατηγορούμενοι έχουν το τεκμήριο της αθωότητας μέχρι τη στιγμή που θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x