Koriopolis

Απολογούνται από τα… χαράματα

Στις 7:30 άρχισε η διαδικασία των απολογιών στον ένατο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, από τους έντεκα συλληφθέντες για το σκάνδαλο Koriopolis. Φραστικές επιθέσεις Τσακογιάννη και Μπέου κατά των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να… τραβήξει η διαδικασία.

Στις 7:30 άρχισε η διαδικασία των απολογιών στον ένατο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, από τους έντεκα συλληφθέντες για το σκάνδαλο Koriopolis. Παρότι επισήμως είχε ανακοινωθεί πως η… παρέλαση από την Ευελπίδων θα άρχιζε στις 8:30, οι κατηγορούμενοι έφτασαν πολύ νωρίτερα.

Δεν έλειψαν (και πάλι) οι φραστικές επιθέσεις των κατηγορούμενων σε βάρος των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των τηλεοπτικών συνεργείων. Ο Γιώργος Τσακογιάννης και ο Αχιλλέας Μπέος είπαν κάποια «γαλλικά» στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η διαδικασία που άρχισε από πολύ νωρίς το πρωί αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, αφού οι υποθέσεις είναι πολλές.

Βέβαια, ορισμένοι εκ των συλληφθέντων αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Οι δέκα που θα περάσουν σήμερα τις πόρτες της Ευελπίδων είναι οι Αχιλλέας Μπέος, Σταύρος Ψωμιάδης, Γιώργος Τσακογιάννης, Νίκος Χάλκος, Δημήτρης Ζαβαντίας, Νίκος Παντέλης, Θανάσης Ντότσας, Νίκος Ζαμάνης, Βασίλης Καρακούλιας και Ανδρέας Δημόπουλος.

Όσοι απολογηθούν, ο ανακριτής θα τους στείλει στον εισαγγελέα και εν συνεχεία, μαζί θα αποφασίσουν για το αν θα κριθούν προφυλακιστέοι ή θα αφεθούν ελεύθεροι, φυσικά, με περιοριστικούς όρους.

Σε περίπτωση διαφωνίας του ανακριτή με τον εισαγγελέα, για την τύχη όσων εκ των συλληφθέντων απολογηθούν θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, που αποτελείται από τρεις δικαστές.

Το www.sport-fm.gr και ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 είναι από νωρίς το πρωί στα δικαστήρια και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις στο σκάνδαλο που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x