Koriopolis

«Θα αποδείξουμε ότι πρόκειται για λάθος»

Την πίστη του ότι τα νέα στοιχεία που θα καταθέσει θα αποδεικνύουν την αθωότητά του Γιώργου Τσακογιάννη, εξέφρασε ο δικηγόρος του προέδρου της Ηλιούπολης, Γιάννης Μαρκουλάκος, εξερχόμενος από το δικαστικό Μέγαρο. «Θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι πρόκειται για λάθος. Ότι δεν έχει φτιάξει καμία εγκληματική οργάνωση», τόνισε.

Την πίστη του ότι τα νέα στοιχεία που θα καταθέσει θα αποδεικνύουν την αθωότητά του Γιώργου Τσακογιάννη, εξέφρασε ο δικηγόρος του προέδρου της Ηλιούπολης, Γιάννης Μαρκουλάκος, εξερχόμενος από το δικαστικό Μέγαρο.

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να αποδείξουμε ότι οι συνομιλίες έχουν άλλη σχέση. Θέλω να πιστεύω ότι με τα υπομνήματα και με την ανάλυση θα πείσουμε τον ανακριτή ότι πρόκειται για λάθος και ότι ο πελάτης μου δεν έχει συστήσει καμία εγκληματική οργάνωση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι οι συνομιλίες έχουν άλλο νόημα και άλλο περιεχόμενο. Εάν αναλυθούν θα αποδειχθεί αυτό που υποστηρίζουμε», τόνισε –αρχικά- ο κ.Μαρκουλάκος .

Ο δικηγόρος του Γιώργου Τσακογιάννη υποστήριξε ότι δεν έχουν δοθεί ποτέ χρήματα σε κανέναν από τον πελάτη του. Απέδωσε στην τακτική που ακολουθούν οι ομάδες της κατηγορίας (Football League) για να μαθαίνουν τις καταστάσεις στις αντιπάλους τους, τα τηλεφωνήματα και τους διαλόγους και κατέληξε…

«Όταν απολογείται κάποιο άτομο, ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους είναι και η προφυλάκιση. Θέλω να πιστεύω ότι με τα στοιχεία που θα καταθέσουμε θα πειστεί ο ανακριτής», είπε και απέκλεισε το ενδεχόμενο να καταθέσει προσφυγή… «Δεν θα κάνουμε. Θα συγκεντρώσουμε στοιχεία και όταν θα φτάσουμε σε ένα ώριμο σημείο θα απευθυνθούμε στον εισαγγελέα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x