Koriopolis

Ψωμιάδης- Πιλάβιος για Κόντη και Αθανασιάδη

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον Σοφοκλή Πιλάβιο για της ενημερότητες του Πανιωνίου και του αποκαλύπτεις αντιδράσεις των Κόντη και Αθανασιάδη.

Ο Μάκης Ψωμιάδης συνομιλεί με τον Σοφοκλή Πιλάβιο για της ενημερότητες του Πανιωνίου και του αποκαλύπτεις αντιδράσεις των Κόντη και Αθανασιάδη.

ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟ από Μάκη Ψωμιάδη (Α’) στον Σοφοκλή Πιλάβιο (Β’)

Ο Β’ αναφέρει ότι βρίσκεται στην Κύπρο, ότι αύριο θα επιστρέψει και ότι το μεσημέρι θα βρίσκεται στο γραφείο του. Ο Α’ του λέει ότι θα βρίσκεται κι αυτός αύριο το μεσημέρι στην Αθήνα και αναφέρει ότι θα περάσει από το γραφείο του Β’. Ο Α’ αναφέρει ότι πήγε στο Χαρίλαο για το τελευταίο ματς μεταξύ του Άρη και της Καβάλας και ότι εκεί συνάντησε τον Κόντη και τον Αθανασιάδη.

Ο Α’ τον ενημερώνει ότι ο Κόντης και ο Αθανασιάδης άρχισαν να μιλούν εναντίον του Πιλάβιου, διότι η ΕΠΟ έβγαλε μία ανακοίνωση ότι οι ασφαλιστικές του Πανιωνίου είναι νόμιμες, ενώ αυτοί έχουν στοιχεία ότι οι ασφαλιστικές ήταν ληγμένες. Ο Α’ λέει ότι κατεύνασε τα πνεύματα και ο Β’ τον ευχαριστεί γι’ αυτό. Ο Β’ λέει ότι, αν έχουν στοιχεία, θα πρέπει να τα δώσουν στην ΕΠΟ και ισχυρίζεται ότι δεν έχει ενημερωθεί γι’ αυτή την ανακοίνωση της ΕΠΟ. Θα τα πουν από κοντά αύριο.

Ο Αχιλλέας Μπέος δέχεται ένα τηλεφώνημα από κάποιον Αντρέα και αναφέρονται σε έναν Βασιλειάδη και την προσφορά του των 78.000.

Εισερχόμενο από Αντρέα (Β’) στον Αχιλλέα Μπέο (Α’)

Ο Β’ τον ενημερώνει ότι ο Βασιλειάδης έστειλε μία άλλη προσφορά, 78.000 και ζητάει την υπογραφή και τη σφραγίδα και ο Α’ του ζητάει να μην απαντήσει στην προσφορά με τη δικαιολογία ότι ο πρόεδρος λείπει.

Ο Β’ τον ενημερώνει, επίσης, ότι η ΕΠΟ ζήτησε να ξεκινήσουν τα παιχνίδια με δεκάλεπτη καθυστέρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις σε διαιτητές. Τέλος, ο Β’ τον ρωτάει αν θέλει να κατέβει κάποιος αύριο νωρίτερα στην Αθήνα και ο Α’ του λέει να κατέβει είτε ο Β΄είτε ο Αποστόλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x