Koriopolis

Τελειώνει μόνο ο πρώτος γύρος…

Με τις απολογίες των δύο συλληφθέντων που απέμειναν για το σκάνδαλο «Koriopolis», Νίκου Χάλκου και Βασίλη Γεωρτσιάκου, ολοκληρώνεται αυτή την ώρα ο πρώτος κύκλος της… παρέλασης στην Ευελπίδων. Ποιες διαδικασίες θα ακολουθήσουν για τους τρεις προφυλακισθέντες, τους έξι που αφέθηκαν ελεύθερους και τους 68 που διώκονται. Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας. .

Με τις απολογίες των δύο συλληφθέντων που απέμειναν για το σκάνδαλο «Koriopolis», Νίκου Χάλκου και Βασίλη Γεωρτσιάκου, ολοκληρώνεται αυτή την ώρα ο πρώτος κύκλος της… παρέλασης στην Ευελπίδων. Οι δύο τελευταίοι, πρώην πρόεδρος Ηλιούπολης και παράνομος μπουκ αντίστοιχα, είναι πολύ πιθανό να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβάλλοντας εγγύηση.

Οι τρεις προφυλακισθέντες, Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος Ηλιούπολης) και Βασίλης Καρακούλιας (μπουκ), αναμένεται να καταθέσουν έφεση για να αποφυλακιστούν μέχρι να δικαστούν.

Στο μεταξύ, εκκρεμεί η σύλληψη (ή παράδοση εφόσον κάποιοι προτιμήσουν να εμφανιστούν μόνοι τους στις αρχές) των Μάκη Ψωμιάδη (ισχυρός άνδρας Καβάλας), Γιάννη Παπακώστα (προπονητής), Γιάννη Παπαδόπουλου (πρώην πρόεδρος ΕΠΟ) και Μιχάλη Νικολόπουλου (παίκτης Ηλιούπολης), για τους οποίους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Εξάλλου, απομένει να κληθούν στον ανακριτή οι υπόλοιποι 68 στους οποίους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Μία διαδικασία που κατά κάποιες πηγές θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο και κατά άλλες μπορεί να συνεχιστεί μέχρι το φθινόπωρο (μιας και τα δικαστήρια κλείνουν τον Αύγουστο).

Εξάλλου, ένας από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, πέρασε το πρωί της Τρίτης από την Ευελπίδων, όχι για να απολογηθεί, αλλά για να πάρει τη δικογραφία και να τη μελετήσει, προκειμένου να συντάξει την υπερασπιστική του γραμμή.

Θέμα της ημέρας, πάντως, είναι η συνεδρίαση του τακτικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας (15:00), στην οποία θα αποφασιστεί αν θα επικυρωθεί ή όχι η βαθμολογία της φετινής σεζόν. Το «μέτωπο» που έχει σχηματιστεί κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας είναι πολύ ισχυρό και το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x