Δελτία Τύπου

Στο Ηράκλειο παίζουν μπάλα για καλό σκοπό!

Το εστιατόριο Isla Party Restaurant στην περιοχή Γούβες του Ηρακλείου φιλοξενεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου ένα μίνι πρωτάθλημα beach soccer για το κοινό. Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν στις 28 Ιουνίου και το μίνι αυτό πρωτάθλημα διοργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ΟΙΝΟΤΕΚΑ.

Το εστιατόριο Isla Party Restaurant στην περιοχή Γούβες του Ηρακλείου φιλοξενεί από τις 29 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου ένα μίνι πρωτάθλημα beach soccer για το κοινό.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν στις 28 Ιουνίου και το μίνι αυτό πρωτάθλημα διοργανώνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ΟΙΝΟΤΕΚΑ.

Στις εγκαταστάσεις 5x5 του Isla Party Restaurant δίπλα στη θάλασσα, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν ώρες παιχνιδιού, ενώ τα έσοδα από τις εγγραφές θα ενισχύσουν τους φιλανθρωπικούς οργανισμούς «Το Σπίτι Των Αγγέλων» και «Ξενώνας για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί». Στη διοργάνωση συμμετέχουν και οι επώνυμοι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Αμανατίδης, Φραντζέσκος, Παχατουρίδης, Κατεργιανάκης, Γκόγκιτς, Μπατίστα και μαζί τους ο Κώστας Σόμμερ.

Οι υπεύθυνοι του Isla Party Restaurant, κύριοι Μ. Βοζικάκης και Γ. Χουλάκης Ν. Μανδαλενακης Σ. Τσοτρας δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μας χαρά παραχωρήσαμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του εστιατορίου μας για να ενισχύσουμε και εμείς με τον τρόπο μας τους δύο αυτούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Είναι μεγάλη μας τιμή που το χώρο μας και την εκδήλωση αυτή πλαισιώνουν επώνυμοι αθλητές και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του κόσμου, που πραγματικά αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x