Koriopolis

«Από εβδομάδα οι διώξεις…»

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πειθαρχικές διώξεις για το σκάνδαλο «Koriopolis», όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος. «Έχω αγανακτήσει με τους πολιτικούς», πρόσθεσε για την κριτική που ασκούν στην αθλητική δικαιοσύνη.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται οι πειθαρχικές διώξεις για το σκάνδαλο «Koriopolis», όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος.

«Μέχρι την Κυριακή εγώ και ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Αντωνακάκης θα έχουμε ολοκληρώσει την έρευνά μας και την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ασκήσουμε τις πειθαρχικές διώξεις. Η δικογραφία είναι πάνω από 9.000 σελίδες. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι γίνεται», τόνισε.

Ο κ. Φάκος ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχτεί απόπειρα παρέμβασης στο έργο του και πως δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο. «Ούτε από την ΕΠΟ, ούτε από την Σούπερ Λίγκα, ούτε από κάποια άλλη πλευρά. Πάντως, εάν τολμούσε να με ενοχλήσει ο οποιοσδήποτε θα του έκλεινα το τηλέφωνο και θα υπέβαλα αμέσως την παραίτησή μου. Αυτό που πρέπει να γίνει, πάντως, είναι να αλλάξουν συμπεριφορά παράγοντες και φίλαθλοι. Στο εξωτερικό παρακολουθούν ποδοσφαιρικούς αγώνες λες και βρίσκονται σε ... θεατρική παράσταση στην Επίδαυρο. Κοιτάξτε το χάλι στα ελληνικά γήπεδα».

Όσο για την κριτική που ασκείται στην αθλητική δικαιοσύνη από πολιτικούς, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν δίστασε να απαντήσει σε έντονο ύφος. «Οι ίδιοι οι πολιτικοί έχουν μεγάλη ευθύνη για το κατάντημα του αθλητισμού. Όταν αποφασίζεται ο υποβιβασμός μιας ομάδας, έρχονται σύσσωμοι πολιτικοί και την υποστηρίζουν, ενώ παράλληλα επιτίθενται κατά της αθλητικής Δικαιοσύνης. Να μην μιλάνε καθόλου. Έχω αγανακτήσει με αυτούς. Δεν τους υποφέρω άλλο. Έχουν βουλευτική ασυλία και νομίζουν κάποιοι, ότι μπορούν να βρίζουν όποιον θέλουν. Ειλικρινά, δεν με απασχολεί καθόλου τι λένε για την αθλητική δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x