Stoiximan Super League

«Βλέπει» Ρούνιε η ΑΕΚ!

Ανταγωνισμό -και μάλιστα σοβαρό- στην κούρσα για τη θέση του γκολκίπερ στην ΑΕΚ απέκτησε ο Κωνσταντόπουλος! Την ώρα που οι επαφές για τον «Dimi» συνεχίζονται, στην Ένωση «δουλεύουν» και την περίπτωση του Βέντραν Ρούνιε! Ο Κροάτης, που έμεινε ελεύθερος από τη Λανς πατάει στα 35, ωστόσο το εξαιρετικό βιογραφικό του (με γεμάτες χρονιές στο γαλλικό σύλλογο και πέρασμα στο παρελθόν από Χάιντουκ, Σταντάρ, Μαρσέιγ και Μπεσίκτας) τον κάνουν -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρουσα λύση για τους «κιτρινόμαυρους».

Ανταγωνισμό -και μάλιστα σοβαρό- στην κούρσα για τη θέση του γκολκίπερ στην ΑΕΚ απέκτησε ο Κωνσταντόπουλος!

Την ώρα που οι επαφές για τον «Dimi» συνεχίζονται, στην Ένωση «δουλεύουν» και την περίπτωση του Βέντραν Ρούνιε!

Ο Κροάτης, που έμεινε ελεύθερος από τη Λανς πατάει στα 35, ωστόσο το εξαιρετικό βιογραφικό του (με γεμάτες χρονιές στο γαλλικό σύλλογο και πέρασμα στο παρελθόν από Χάιντουκ, Σταντάρ, Μαρσέιγ και Μπεσίκτας) τον κάνουν -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρουσα λύση για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ρούνιε προτάθηκε στην ΑΕΚ από μάνατζερ και αφού εξετάστηκε από τον Γκρέταρσον και τέθηκε υπόψιν του Μανόλο Χιμένεθ, αξιολογήθηκε ως ελκυστική περίπτωση. Όχι μόνο λόγω της σημαντικής καριέρας του και του γεγονότος ότι -παρά τα 35 χρόνια του- παραμένει «ενεργός» (133 συμμετοχές την τελευταία τετραετία με τη Λανς). Αλλά και διότι είναι ελεύθερος -μετά τον υποβιβασμό της πρώην ομάδας του Λάσλο Μπόλονι- και το κασέ του είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα της «Ένωσης» (περίπου 200.000 ευρώ).

Στην «Ένωση», λοιπόν, συνεχίζουν να αξιολογούν τα δεδομένα (σε συνάρτηση, βέβαια και μ’ εκείνα της υπόθεσης Κωνσταντόπουλου) και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του Κροάτη γκολκίπερ.

Το βιογραφικό του Ρούνιε

1996-1998: Χάιντουκ Σπλιτ , 23 συμμ.
1998-2001: Σταντάρ Λιέγης, 96 συμμ.
2001-2004: Μαρσέιγ, 92 συμμ.
2004-2006: Σταντάρ Λιέγης, 68 συμμ.
2006-2007: Μπεσίκτας, 32 συμμ.
2007-2011: Λανς, 133 συμμ.





Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x